Kaisa:
Minäkin liityn remmiin, niin koko siskoparvi kirjoittelee sitten kuulumisiaan :) Minä kertoilen Onnenkäpälän kuulumisia Pajujärven päästä ja eläinkauppamme, Har-Min Farmin kuulumisia Siilinjärveltä.

Kyllä sitä välillä kuulee hauskoja juttuja täällä töissä..
Tällä viikolla liikkeessämme kävi vanhempi nainen, joka sanoi aikoinaan omistavansa undulaatteja. Ensin hänellä oli vain yksi lintu, uros. Tämä yksilö oli oppinut puhumaan itsestään. Lintu oli huudahdellut ainakin: "Sika tulee!" ja "Jeesuslapsi tulee!".
Eräänä päivänä naisen luokse oli tullut vierailulle vanha mies, ilmeiseti kirkon miehiä. Lintu oli päättänyt huutaa miehen kävellessä ohi, että sika tulee! Nainen oli ollut hiukan nolona...

Paras juttu tähän mennessä on ollut sellainen, että yksi aamu eräs nainen tuli liikkeeseemme ja kysyi tohkeissaan, että onko meillä takahuoneessa hevonen. Minä kummastelin asiaa ja sanoin, että ei meillä ole liikkeessämme mitään hevosta. Nainen jatkoi, että hänelle oli pieni poika sanonut, että Har-Missa on takahuoneessa hevonen. Hän oli kuulemma kuullut sen hörähtävänkin :)

Että sellaista!

Riikkapa tässä:

Tänään sainkin sitten aamulla töistä puhelun, että porukkaa kipeenä ja tuuraamassa muualla. Oli tämmönen lempeä lasku työmaailmaan näin saikun jälkeen. Reipas kymmenen tunninpäivä, mutta hyvinhän se meni ja yllättävän rivakasti!

Jep noi on hauskoja juttuja mitä sitä ihmisiltä aina kuulee. Täytyypä minunkin jotain muistella ja kirjoitella sitten tänne...