Kaisa:
On taas saanut pähkäillä noita veroehdotelmajuttuja. Itse kun ei niistä kaikkea ymmärrä, niin on parempi näyttää papereita aina tuolla meidän tilitoimistossa. Rakennettiin se meidän talokin, niin pitää olla kaikki summat verojutuissa kohdillaan...
   Huomasin vero-opasta plaraillessani, että työmatkapyöräilynkin voi ilmoittaa papereissa. Ei moista uskoisi. Mutta käyhän asia minulle, kun viime vuonna kerta pyöräilin töihin osan vuodesta :)
   Viime vuosina olen saanut maksella mätkyjä. Nyt pitäisi tulla takaisin päin ihan mukava summa. Voi maksaa vaikka sillä rahalla talolainaa, jos ei muuta!

Meillä päin ei ollut talvella lintuja. Niiden osalta oli ihan hiljaista. Vein puuhun tali-pähkinä pötkönkin, mutta ei sitä kukaan lintu käynyt syömässä. Lopulta koirat oli saanu varastettua sen. Ihmettelinkin yksi päivä, että mitä Esteri-mäykky touhuaa niin tinkaan puunjuurella... Ja kun pötkö oli pelastettu roskiin, niin myöhemmin Alvaro-podenco kävi varastamassa sieltä rippeet omaksi aarteekseen.
   Nyt linnut ovat palanneet meidänkin metsiköihin. Tuntuu taas ihan kesäiseltä! Kyyhkyset kujertelee, joutsenet tööttäilee ja kuovit huutelee. Alvaro on ihan intona lintujen perään. Välillä saa puhaltaa tinkaan yliäänipilliin, jotta saan juoksentelijan takaisin lähelle. Alvaro tiirailee taivaalle ja ryntäilee metsässä ja pellolla lintujen kauhuna. Yksikin päivä juoksi pellon poikki melkein tielle asti. Siinä sai olla sydän syrjällään! Jospa se rauhoittuisi, kunhan on nähnyt lintusia tarpeeksi monta kertaa.

Riikka:

Täytyypä sanoa, että kun pupujahdista on about selvitty, niin nyt Neelakin sitten jahtaa lintusia minkä ehtii. Ja täällähän niitä linstusia sitten riittääkin ja niin saamarin kessyjä, ettei ne edes lehahda karkuun vaan jäävät tepastelemaan persuus keikkuen siihen eteen. Neela sitten innostuu ja meno sen mukaista. Onkohan aika kullannut muistot vai onkohan Siri ja Allikin olleet aikanaan moisia menopelejä:) En kyllä yhtään muista. Toivottavasti tuo Neelakin tuosta ajan kanssa rauhoittuu,,,, Välillä meinaa mennä her-mot! Heeeh! Ja pakkoko minun oli tuo pentu hommata? Kolmas koira kaupunkiin juuh. Viisasta... todella fiksua;)