Kaisa:
Vapaapäivä menee aina niin nopsaan ja sitten alkaa taas arki. Olin eilen siis Johannan ja Inton kanssa näyttelyeissulla. Aamulla aikaisin ylös ja ajelemaan kohti Siilinjärveä. Me pöhköt emme tajunneet, että minä olisin voinut lähteä Johannan kyytiin 5-tien varresta, kodin läheltä. Ajelimme siis risteyksemme ohi, kun pöristelimme kohti Kestilää.
    Menomatkalla käännyimme yhdestä risteyksestä väärään suuntan (melkein kun oltiin jo perillä), sillä navigaattori käski kääntyä väärää suuntaan. Hoksasimme kyllä asian ja etsimme oikean reitin.
    Reissu ei ollut turha, sillä Into oli ROP. Ja ansaitusti niin. Kilpakumppanit olivat aika huonossa turkissa. Omistajat tarvitsisivat hiukan neuvoja turkkien hoidossa. Ja toinen omistaja ilmaisikin asian suoraan, mikä on hyvä asia. Toivottavasti tämä innokas harrastaja saa myös kaipaamaansa apua :)
Ryhmäkisassa Into valitettavasti tipahti pois.
    Päivä oli leppoisa, sillä ryhmänäyttelyissä on vähemmän porukkaa ja kesänäyttelyt ovat ulkona. Haukku ei kaiu korvissa eikä ole ahdasta. Sääkin suosi meitä; aurinko paisteli iloisesti. Illalla kävimme syömässä paikallisessa "clubissa". Nimi ainakin väitti niin. Ennemminkin voisi sanoa, että paikka oli räkäläbaari. Mutta pizzat saatiin ja alaskin ne menivät :) Ensin yritimme suunnistaa grillille, mutta se oli auki vain tiistaista-torstaihin. Tai ainakin tuollaisen tekstin näin suunnilleen rullalla olevasta paperista...
    Kotimatkalla edessämme ajoi rekka perävaunun kera. Yhtä-äkkiä rekan alta retkahti irrota joitain ja se jäi raahautumaan rekan alle iskien suuren määrän kipinöitä. Johanna tööttäili, räpsytteli vilkkuja ja hätävaloja. Kuski ei meinannut pysähtyä millään. Lopulta mies ajoi tien sivuun ja Johanna kipitti sanomaan asiasta. Akselista oli ilmeiseti irronnut joku osa. Onneksi vaunu ei irronnut ja jäänyt eteemme. Takanamme tuleva auto pysähtyi taaksemme ja kyseli, että mikä meillä on hätänä :)

Sitten odotellaan ensi viikkoa. Alvaro ja Sella lähtevät silloin näyttelyreissulle Tuuriin. Alvarolla on mahdollista saada ensimmäinen SERTi!

1590573.jpg
Into