Kaisa:
Linja-autossa sain kuulla touhukkaalta tädiltä (kun hän selitti asiaa kuskille), että hän oli nähnyt Kuopiossa frettejä. Nainen selitti kovasti, että minkä näköinen fretti on, mm. että silmät ovat pienet. Ei niitä edes näe. Kynnet ovat kuin kissalla. Ja fretit olivatkin naisen mielestä kissaeläimiä, mutta eivät kissoja. Ei menneet kaikki faktat ihan kohdilleen...
Päätin, että en puutu tähän yksinkeskusteluun (kuski ei pahemmin lauseita kommentoinut), sillä olisin saanut varmasti innokkaan puhekumppanin koko loppu matkaksi :)

Koirien vetopeli vaihtui isompaan kivenmurikkaan. Betoniharkko kului siihen malliin, että sen vetämisestä ei olisi ollut enää hyötyä. Tämän hetkisessä kivessä onkin haastetta. Olen välillä pitänyt Sellaa irti, kun se on ollut vetopuuhissa. Sella päättää aina välillä loikata ojan yli ruohoa syömään. Mutta on siinä sitten tekeminen, kun neiti haluaa tulla takaisin tielle. Miten kiven saa nousemaan ojasta takaisin hiekkatielle? Olen päättänyt, että en auta kiven tielle saamisessa, jotta jääräpää uskoisi, että ojiin ei hypitä, kun ollaan "töissä". Oppi ei vain mene perille...

Olen ruvennut venyttämään koirien koipia vetohetkien jälkeen. Koirat ovat olleet hiukan ihmeissään, että mitä minä heidän jaloistaan pidän kiinni ja vielä venytän niitä eri suuntiin. Hierontaakin on pikkuisen harjoiteltu. Olen lukemassa koirahierontakirjaa. Se tuli ostettua jokin aika sitten, mutta aloitin sen lukemisen vasta nyt. Alvaro ei malta rauhoittua, kun sitä hieroo. Alvis on ystävällinen ja hoitaa välillä minua (nuolee kättä) tai sitten se ottaa käteni suuhun. Välillä hieronnoissa on mukana luu...silloin käteni saa olla rauhassa.
Jospa se siitä pikku hiljaa :)

Riikka:

Heh,kissaeläin... Heh.. No mutta. Tämä viikko sitten lipsahtanut jo puoleen väliin ja tuntuu, ettei muuta ole ennättänyt tekemään kuin olemaan töissä. Tänään kuitenkin käväsin Jarkon käsittelyssä, elikkäs kampaajalla:) Huomenna on Terolla juhlat tuolla Tavastialla, ni on sitten hiuksetkin kuosissaan.

Koirille on ollut kyllä aivan liian vähän aikaa ja kauhistuttaa jo valmiiksi tuo kesäkuu, koska näyttää olevan aikasta paljon töitä tiedossa. Onneksi ennen juhannusta vähän pääsee huokasemaan. Ilokseni..  Ehheh juhannussunnuntai on sitten töitä. Voitte vaan arvata, että ottaako pannuun!?

Huomenna siis bilettämään ja ehkäpä kirjoittelen sitten millainen meno ja meininki siellä oli.