Kaisa:
Eilen kun menin illalla kotiin, niin postilaatikossamme odotti kirje Kennelliitosta. Sella sai kunniakirjan muotovalion tittelistä :) Tänä aamuna laitoin kunniakirjalle kehykset. Sitten kun saisi sen vielä seinälle asti!

Tänään lähti albiinofrettiläinen Kajaanin suuntaan. Perheessä on ollut aiemminkin fretti, joten luultavasti lähes kaikki kommervenkit ovat jo tiedossa. Tässä sitten odotellaan kuulumisia, että miten alku on lähtenyt sujumaan. Pentueesta on vielä yksi uros myymättä, blaze väriltään.

Riikkanen:

No niinh: Neelan näyttelyt ohitse ja aika odotettu oli tuloskin. Tuomarin mielestä Neelan pitäisi vielä kasvaa on kuulemma liian pentumainen. Tuli siis arvosteluksi Hyvä elikkäs sininen nauha.

Neelan käytökseen ole enemmän kuin tyytyväinen. Se otti kyllä tosi iisisti koko homman, kerrankin koira jonka kanssa voi ottaa iisisti paikassa, missä paljon hulinaa ja muitakin karvaisia otuksia!

1584283.jpgOdottelemme omaa vuoroamme.

1584288.jpg

Vielä kirjoittelen klo: 23:23, nimittäin illan kruunasi hauska esiteyssessio: http://www.apollonorvot.com/

Ohjelma oli hauska ja monipuolinen. Täytyi vain liueta kotio, vaikka muut meni vielä jatkoille... Mulla nimittäin huomenna sun-nun-tai-na työvuoro:/