Kaisa:
Taas piti vaihtaa vetopainoa. Edellinen mötikkä kului liian nopeasti ja täten siis myös keveni. Nyt painona on kivi. Painon ympärillä on ollut vanha koirien hihna. Se on kerinnyt hankautua poikki jo monet kerrat. Lasse, kultainen mies, oli ostanut vahvempaa köyttä (vaikka en ollut pyytänyt). Vetolujuus taisi olla 300 kilon luokkaa. Lasne lupasi kiinnittää kiven ympärille vahvaa metallilankaa, niin ei tarvitse olla koko ajan sitomassa köyttä kiinni painoon (ja vaihtamassa, kun se tietty lyhenee koko ajan). Ilmeiseti miekkonen ei pidä meidän harrastusta ihan pöhkönä, kun suostuu jelppimäänkin :)

Ja aiemmin taisin kirjoittaa, että nyt katselen frettipennuille nimiä Taru sormusten herrasta-kirjasta. Menin kyllä kirjoittamaan palturia. Lasne selvitti, että tutkailemani kirja kertoo sormusten herra kirjaa edeltävästä ajasta. Ja kirjan nimi on siis Silmarillion. Niin! Ei ole tuttuja nuo minulle ollenkaan. Olen joskus lainannut Taru sormusten herrasta opuksen kirjastosta, mutta se jäi lukematta. Ja kakkoselokuvaa aloitin katsomaan, mutta nukahdin. Se ei ole yllätys, vai mitä?

Lupauduin juuri lähteä Johannan seuraksi Kiihtelysvaaraan. Siellä on ryhmänäyttelyt, niin Into lähtee kisaamaan sinne. Lähtö olisi liikkeeltämme klo. kuusi reikä reikä. Pitänee nousta aamulla siis neljän maissa, niin ennätän lenkittää koirat ennen kuin lähden ajelemaan Harmia kohti. Milloin sitä saisi nukkua?

Lisätietoa:
Ei me olla menossa minnekään Kiihtelysvaaraan! Ne näyttelyt ovat jo olleet. Me mennään Kestilään.

Riikkanen:

Huomenna sitten mennään Neelan kanssa Aptus shown... Neidillä alkoi juuri ensimmäiset juoksut, joten saapas sitten nähdä kuinka se vaikuttaa käyttäytymiseen ja muiden koirien käytökseen.

No mutta toisaalta muita holskuja ei ole tulossa... ni mehän saadaan juoksennella kehässä ihan yssikseen:) JÄNSKITTÄÄ!!!