Kaisa:
Selvisi tuossa, että minua on ilmeisesti tavoiteltu Iltalehden (?) tiimoilta. Lehti oli saanut kiinni muita Suomen Frettiyhdustys ry:n hallituksen jäseniä. Lehti halusi tietoa siitä, voisiko freteillä metsästää Helsingin villikanikantaa pienemmäksi. Ilmeisesti huomenna on lehdessä jotain juttua tuosta asiasta...

Ei tullut eilen kirjoiteltua, että juhannuksina tulee varmaan aina jatkossa mieleen hammasleikkaus, joka tehtiin minulle ennen juhannusta viime vuonna. Kokemus oli kauhistuttava. Kun pääsin ulos hammaslääkäristä en tiennyt olisinko pillahtanut itkuun vai mitenkä. Hain tropit Apteekista ja ryykäsin töihin. Onneksi Kirsi tuli avustamaan ensimmäisenä päivänä. Istuin kassalla ja sössöttelin asiakkaille. Seuraavina päivinä leukapielus alkoi muuttaa väriään ja poski tuntui roikkuvan polvissa. Suu ei auennut, joten syöminen oli hankalaa. En syönyt mitään keittoja tms. Ei se lusikkakaan oikeen mennyt suuhun. Tungin vaan sämpylää huuleen ja murut, jotka lentelivät rinnuksille olivat koirien pupellettavina. Voi niitä muistoja! Riikkahan olet kokenut saman asian :(
En menisi enää tuollaiseen leikkaukseen ilman nukutusta!

Siilinjärvelle avattiin uusi eläinlääkäriklinikka. Meidän Adena oli ensimmäinen asiakas. Ade sai rokotukset.
Mietin klinikalla, että ei ole paikallislehti paikalla. En puhunut asiasta mitään. Klinikalla oli mukana Sirkka-harjoittelijamme. Hän sanoi ulospäästyämme, että ei ollut lehti paikalla. Samat aatokset :)

Liikkeellä on nyt mennyt kaupaksi auringonkukansiemeniä ja ulkolintujen talijuttuja kaupaksi. Minä olen ollut, että häh! Jotkut haluavat ruokkia lintuja sekä oravia näin kesäaikaankin. Olen miettinyt, että vienkö talvituotteet piiloon kesän ajaksi, mutta eivät ne oikein mahdu minnekään. Onneksi ne ovat olleet esillä!

Työaikaa on vielä jäljellä. Jos sitä vaikka vielä hinnoittelisi hyllyyn menevää tavaraa.

Riikka (klo: 22.16):

Kaisa, onko ne siis jututtaneet sua lehteen? Luin just netistä tosta frettijutskasta. Toivottavasti kanit saa kyytiä, vaikka olenkin sydänjuuriani myöten eläinimmeinen, ette voi uskoa kuinka vaikeaa on ulkoilla tuolla puistoissa kun pusikoista pelmahtaa vähän väliä pupuja. Koirat saa hirveitä hepuleita!!! Luulinkin, että ne kanit on jo deletoitu koska niitä on näkynyt vähemmän, mutta epäilempä, että ne ovatkin olleet lisääntymispuuhissa,,,ja nyt ovat taas ilmaantuneet pusikoihin.
Tämä kaupunkikaniongelmahan on aivan ihmisten itsensä aiheuttama harmi, koska tämä kyseinen kaniporukka on sikissyt ihmisten lemmikkikaneista. Joku älykääpiö laskenut pupuja puistoihin jne jne... Tiedätte tuloksen, koska kanitha todella lisääntyvät kuin kanit! Heh.

Ja tuosta hammashommasta. Ei ollut kiva kokemus ei. Alhaalta poistettiin vähän Kaisan hampaanpoiston jälkeen viisaudenhammas. Se ei meinannu irrota millään ja lääkäri oli hiukan tuskastuneen oloinen...ja olin kyllä minäkin. Lopulta hammas jouduttiin paloittelemaan, koska hampaan poisto oli kovin hankala sain useamman päivän sairaslomaa. Kaisalla ei moista luksusta ole koskaan. Kaisahan menee tunnetusti duuniin, vaikka pää kainalossa.

Lisäksi mulla ei ollut niin paha se hampaan poiston jälkeinen aika: ei ollut pahempia kipuja (liekkö ollut lääkkeiden toimesta kivut poissa) ja naama mennyt mustelmille niin kuin Kaisalla. Kaisan kokemusten jälkeen pelotti kyllä vielä enempi mennä leikattavaksi. Vielähän tuolla alaleuassa olisi yksi poistettava...viisaudenhammas. Ylhäältä ne poistettiinkin jo useita vuosia sitten. Se ei ollut ollenkaan paha kokemus. Mutta nyt öitä, aamulla aikainen herätys:)