Riikka:

Tämä on uskomatonta. Aina kun meidän pitäisi lähteä reissuun... niin Tero sairastuu (tai mie). Nyt Tero köhii kuumeessa, kurkusta kuuluu vaan pihahduksia. Samaten minulla on kurkku kipeänä.

Taisipa olla viime reissu, äitienpäivän aikoihin kun molemmat lähdimme terveenä liikenteeseen, mutta olisiko ollut kaksi viimeistä joulureissua, kun Terolla ollu aivan kamala kuume. Toissa joulun seutuun kun heräsimme aamulla, hänellä oli yli 39 kuumetta, mutta lähdimme kuitenkin junalla Kesälahdelle... Viime jouluna oli joku vatsapöpö ja meikäläinenkin kuumeessa ja kamalissa selkäkivuissa yritin kököttää autossa viiden tunnin ajan... Kummallista matkakuumetta vai onko tämä sitä kun tunnollisesti väännetään tehdä töitä tyyliin aina ilman lepoa, niin keho menee remonttiin heti kun on "lomaa" tiedossa?!

Nyt odota tässä vastausta, että lähdemmekö vai emme... pitkähän tuo matka on kipeenä ajella.

Kaisa:
Tulukeehan sieltä kaapungista grilloomaan :) Huuhdellaan pöpöt pois...ööö...pienillä naukuilla. Minullakin on ollut kipeä olo. Ei ole kuitenkaan kuumetta. Maataan kaikki juhannuksen seutu sängyissä nuhaneninä ja kuumeessa. Jospa ei sentään!

Minä kuules Riikka suunnittelin, että mentäisiin parin tunnin lenkille metsään. Sinne metsäteille, missä olen käynyt vain kerran, viime talven aikaan. Voisi katsella, että mitä kaikkia reittejä sieltä löytyykään. Otetaan Esteri mukaan hirven ahdistelijaksi.

Otin liudan kuvia frettiläisistä. Ne ovatkin hankalia kuvattavia, sillä eiväthän ne pysy ollenkaan paikoillaan. Yritän tässä jossain välissä ladata kuvat koneelle ja blogiin.

Jos joku tietää, että mistä saisi halvalla työmaakopin, niin minulle voi ilmoitella asiasta. Tänään soitin ilmaisesta kopperosta. Kyllähän sen arvaa, että koppi oli jo mennyt. Harmi! Antamisen syy oli kuulemma se, että koppi pitää olla pois kaupungin mailta ensi tiistaihin mennessä. Olisin voinut hakea sen vaikka reppuselässä, jos ei muuten.
Enkä sitten tarvitse mitään 7000 euron työmaakoppia suihkulla ja toimistolla...

Mutta nyt hoitamaan eläimiä ja sitten suunnittelemaan kanta-asiakaskirjettä. Ehdinkö ilmoittaa asiakkaille mailitse aleruoista ennen kuin ne ovat hävinneet hyllystä? Pitäisi varmaan tilata pikaseen uusi satsi!