Kaisa:
Lasse rupesi tuossa yksi ilta latelemaan kysymyksiä kuin pieni penikka. Kysymyksinä oli mm.
"Ensi viikollako Riikka ja Tero tulevat?"
"Kyllä."
"Miksi ne meille tulee?"
"Jos me ollaan niin mukavia."
"Miksi me ollaan mukavia?"
"???"
"Pitääkin kysyä sitä, kun ne tulevat..."

Eli Riikka voit muistutella, että Lasne kysäisee kysymyksen. Ei se muista sitä kuitenkaan esittää!

Ja minä toivoin, että tehtäisiin oikeassa uunissa uunipuuroa, kun tulette. Mutta jos on hirmuiset hellepäivät, niin talo on sitten sen lämmittämisen jälkeen kuin sauna... Ei tarvitse lämmittää saunaa erikseen, heh.

Meillä on kotonakin nyt netti! Aika luksusta. Lasse roikkui katolla vääntelemässä namikoikoita ja minä tujottelin sisällä katon rajassa pöytätasolla seisten (ja peläten putoamista) härveleitä, että montako valoa niissä palaa eli millainen yhteys (?) on. Ymmärräpä noista jotakin. Tässä temmellyksessä hävisi telkkarikanavat, mutta saatiin me ne kuitenkin takaisin :) Puihin kun on tullut noita lehtiä, niin nekin voi häiritä antennin toimintaa. Puut nurin!

Sain töissä päivitettyä maksupäätteen. Kaikkeen sitä aina joutuukin. En minä päivitystä saanut ihan heti tehtyä, en tietenkään. Piti soitella kalliiseen palvelunumeroon. Selvisi, että laite soittaa päivityksiä ihan väärään numeroon. Se piti vaihtaa. Mies varmisteli puhelimen päässä, että olenhan minä saanut laitteesta aina raportit. Olen kyllä. Olisin kyllä huomannut, jos rahaa ei olisi aina humpsahtanut firman tilille :)
Jatkossa rimpuuttelin Lasnelle töihin ja kysyin neuvoa. Pääsin vähän halvemmalla... Mutta kerran piti soittaa myös Luottokuntaan...

Mutta nyt pesemään Har-Min akvaarioiden suodattimia. On huomenna uusien kalojen mukavampi tulla meille asustamaan.

1637784.jpg
Pieni teddymarsuvauva

Riikka:

Heh, ei kai Lasne sillä kysellyt, etteikö hän haluaisi meidän tulevan teille:) Toivottavasti ei! Hih.. Teille on todellakin mukava tulla ja olette varmaan myös ainoa perhe, joka huolii sekä meidät, että kolme koiraa luokseen moneksi yöksi...

Tänään sattui töissä hauska tapaus. Eräs asiakas varasi sukkamittausajan huomiselle aamulle. Varasin sen siis hänelle, mutta huomasin pian, että aikaa täytyy muuttaa, koska töissä ei ole siihen aikaan tarpeeksi ihmisiä... No soitin naisen antamaan numeroon ja kappas se meni eduskuntaan. Esittelin itseni ja kysyin onko etsimäni henkilö tavattavissa ja sieltä minulle annettiin kännynumero. Soitin kyseiseen numeroon.... sain odotella aikamoisen tovin ja jostain hälyn keskeltä kuulin jonkun vastaavan, mutta en saanut selvää kuka siellä oli. Esittelin itseni ja kysyin onko tämä kyseinen nainen puhelimessa ja minulle vastattiin: " Ehhei tämä on Ootokummun Agrimarketissa." Vähän minua nauratti:)

Soitin uudelleen asiakkaan antamaan eduskunnan numeroon ja kerroin, että sain juuri kännykkänumeron, mutta se meni Outokummun Agrimarkettiin. Nainen puhelimessa hymähti ja sanoi, että tälläinen numero heille on annettu. Hän kuitenkin haki Fonectalta uuden numeron... Ja se oli onneksi oikea! Heh, kyllä mulla oli hauskaa kun mietin, että ensin soitan EdusKuntaan ja saan numeron joka johtaa Agrimarkettiin Outokumpuun...Heh! Että semmosta:)