Kaisa:
Tulinkin töihin jo tosi aikaisin, kun Lassen piti mennä työpaikalleen hommiin. Siellä on vähän onkelmatilanteita. Kirjoittelen sitten ennen töihin tarrautumista muutaman rivin tänne blogiin.

Meille on ilmaantunut hirmuiset määrät itikoita ja mäkäräisiä. Ei kyllä voi lähteä lenkille, varsinkaan metsään, ilman kumppareita, takkia, pitkiä housuja ja myrkkyjä (on tosi kuuma kulkea aurinkoisilla ilmoilla pitkä vaatekerrasto päällä). Ne punkitkin vaivaa. Tänäänkin löytyi sängystä viipeltäjä, kun Sella nukkui osan yöstä sängyssä...
    Varsinkin ibizojen massut (ja Alviksen munaskut on ihan ruvella). Yritän tuikkia koiriinkin hevosten hyönteiskarkotteita, että kavereilla olisi vähän mukavampi olo lenkillä. Mutta eilen mäkäräiset iskostuivat sitten Sellan pimpsalooraankiin. Ei mukavaa... Ja arvatkaa sitä mäkäräisten määrää sisällä, kun koirat toivat ne mukanaan taloon!

Ja Riikka; kyllä voi mennä näyttelyihin, ostaa hienoja pantoja koirille jne. oman krääsän ja hemmottelun  kustannuksella. Ostin minä kyllä eilen uuden laukun, kun olen siitä "haaveillut" pidemmän ajan.