Kaisa:
Toissapäivänä kysyin Lasselta, että menenkö kampaajalle värjyyttämään hiukset vai auttaako hän. Latelin sitten, paljonko ne maksaa. Lasne sanoi heti, että auttaa minua. Heh! Eilen sitten ukkokulta sai laitettua väriaineet minun päähän. Välillä huokaillen, että miten pitää toimia :) Mutta hyvä lopputuloksesta tuli!

Tänään olisi Väisälänmäellä mätsärit. Olisi ollut kiva mennä Alviksen kanssa harjoittelemaan. Mutta, kun ei oo sitä kaveria mukaan... Ja aika kiirus tulisi töiden jälkeen, kun tapahtuma alkaa klo. 18.00. Olen kotosalla vasta 18.15, kun menen bussilla. Ja loppumatkan sitten kävellen. Mitähän se höpöttäjätäti tällä kertaa kertoilee. Viimeksi hän pulpatti lentokoneista. Ei saa kuulemma nukuttua, kun koneita lentää koko ajan. Ja tuntuu kuin olisi sota käynnissä. Kukaan ei yhtynyt hänen keskusteluun, niin pölpätys hiukan hyytyi...

Riikka:

Itse muuten kävin männäviikolla kampaajalla. Heh,Ai Lasne sitten suostu parturoimaan:) Kyllähän se kampaajalla käynti maksaa maltaita. Onneksi löysin täältä Helsingistä Teron tuttavan, joka on kampaaja. Saa ns. kaverihinnalla. Täällähän nimittäin maksaa tuo kampaajalla käynti muuten ihan törkeen paljon! Muistelen vaan ekoja kertoja ennen tätä kaverikampaajaa, niin kalliin värin sait mut kaikki lisä föönaus,lakka jne maksaa tietty extraa. Huh-huh! Toki työtähän hekin vain tekevät, mutta kun oma kukkaro aina huutaa tyhjyyttään, ni mieluiten säästää tommosissa "turhuuksissa". Koiriin ja näyttelyihinhän sitten voi sitä rahhoo laittaa vaikka kuis.. Ostella koiria ulkomailta jne... Eikö vain siskokulta?