Kaisa:
Aika juoksee niin nopsaan, että en ole kyllä moneen vuoteen sen perässä pysynyt.
Eilen saimme Lassen kanssa siirreltyä suuren osan laudoista ja sen semmoisista yhteen ja samaan lautataapeliin, jonka Lasse ja hänen isänsä yksi viikonloppu väsäsivät. Ja vihdoin ja viimein sain maalattua kukkalaatikon, jonka Lasne meille ystävällisesti rakensi. Viime syksynä kun iskin kaikki kukkasipulit ja muut kasvit pariin styroxlaatikkoon talvehtimaan vanhan kodin pihalta. Vieläkin narsissit, tulppaanit ja muut viheriäiset odottavat (kärsivällisesti?) väljempiin tiloihin pääsyä.... Odottakaa vielä hetki!

Kävin Lassen kanssa lauantaina elokuvissa. Voitin aiemmin EVIRA:n nettisivujen mielipidekyselyn kautta pari lippua. Ei kuvissa oikeen pyöri mitään minua kiinnostavaa, mutta lupauduin lähtemään Lassen seuraksi Indiana Jonesiin. Oli aikasta tylsä... Mutta paikan päällä näin mainoksen, että Narnian kakkososa on tulossa näytäntöön. Sen voisi käydä vilasemassa, kun katsoin ykkösosankin. Kirjakin on ollut lukemisen alla muutaman vuoden. Kakkososassa olen menossa :)

Sellan velipojasta tuli viikonloppuna Eestin muotovalio ja voittaja -08 :) Hieno homma!

Oiva oli taas pitkästä aikaa juoksulangassa. Kuvassa näkyy tulos, kun Oiva on leikkinyt ison kiven kanssa jonkinmoisen tovin...

1607885.jpg

Kamerasta löytyi kuvia alkuvuodelta, joissa on Alvis. Alvaro nukkuu Har-Missa reppuni päällä. Kun Alvaro tuli Suomeen, se oli aluksi mukana työkaverina (nakertelemassa tavaroita ja varastelemassa luita hyllystä :) ) Oma petipaikka olisi ollut vessassa, mutta Alvaro halusi nukkua kassan takana.

1607886.jpg