Riikkanen:

Kaisa oli taas kävässyt ibbejen kanssa koiruusnäyttelyissä ja menestys oli mahtava... Sella neiti ollut VSP ja Alvaro sitten ROP. Aivan mahtavaa! Onnea Kaisa kun olet kouluttanut koirat kehäkelpoisiksi!

Sitten noista mäkäräisistä ja kaikenlaisista muista öttiäisistä. Kaisa kertoo kauhutarinoita punkeista, itikoista jne. Minä huom! Minä maalaistyttö vallan vieraantunut noista pikku ötököistä. Täällä kaupungissa ei todellakaan törmää juurin minkäänlaisiin öttiäisiin. Oikeesti unohtanut piinaavan itikan ininän ja sen kamalan kutinan kun itikat kupanneet ihon aivan helläksi. Ja kaikkein kamalin kauhu, mitä noihin hyönteisiin tulee on HIRVIKÄRPÄSET, niihin en haluaisi törmätä ikinä! Niitäkin varmaan sieltä Savosta löytyy, elikkäs jahka juhannuksena Kaisan luo mennään niin saa aimoannoksen ininää ja pistoksia:)

Kaisa:
Unohdit mainita, että Alvis sai myös ensimmäisen SERTinsä :) Tuomarilla oli ilmeisesti vaikeuksia päättää, kumman pistää ROPiksi. Olisiko miettinyt, että voiko nuorta urosta pistää valioluokkalaista paremmaksi... Viimeinen kommentti oli, että laitetaan nyt näin päin.
    Alvaro sanoi ryhmäkehässä, että minähän en enää jaksa tätä touhua! Välillä kekkuloi miten sattuu ja sitten pisti pitkäkseen... Mutta faaraokoira oli ryhmäkehässä neljäs! Onhan sekin jotain :) Mutta olisihan se hienoa, jos joskus oma ibbekin pääsisi jatkoissa palkinnoille.
Ja lupaus on toteutettu. Lupasin Alvikselle raisian maksalooraa, jos pärjää näyttelyissä. Illalla Alvarolla oli sitten herkutteluhetki. Korat saivat myös siansaparoita.
Kiitos Sirkalle, kun olit kuskina ja matkaseurana. Päivä oli mukava.

On sillä Tuurin miehellä vain iso talo, kauppa, hotelli ja, ja, ja... Mietittiinkin Sirkan kanssa, että käydäänkö koputtelemassa Vesan oveen, kun talo sijaitsi ihan kaupan läheisyydessä. Me ei nimittäin meinattu löytää paikkaa, että mistä voi lunastaa koiranruokasäkit voitettuja lippuja vastaan. Oltais voitu kysyä sitten Vesalta, että mistä pömpelistä ne saa. Lopulta kuitenkin selvisi, että säkit on haettava ruokakaupasta ja liput on annettava kassan tätille.
    Muuten, näyttelyalue oli rakennettu pelkästään koiranäyttelyä varten. Se oli aikamoinen uutinen. Varmaan jatkossakin on sitten kentällä käyttöä. Ja jäävätkö koiranäyttelyt vakituiseen tapahtumakaartiin?

Joo-o, öittiäisiä riittää. Eilen Lasne oli löytänyt itsestään tarrautuneen punkin. Yök!

Ja minulla ei ole laittaa blogiin näyttelyistä kuvia. Kamera oli mukana, mutta tuli sitten otettua tasan nolla kuvaa. Olisi kiva saada joskus kuva, kun poseerataan tuomarin kanssa, jos ollaan pärjätty. Mutta Sirkka esitti Sellaa ja minulla oli Alvis, niin kuka olisi vielä kuvannut?

1628163.jpg
6.6 otettu kuva Hertan pentueesta