Riikkanen:

Vihdoinkin äiti sai hommattua kannettavan, josta hän oli jo pitkään haaveillut:) Nyt onkin sitten hauska seurailla (tosin täältä aika monen sadan kilometrin päästä) kuinka hän pääsee sisään tähän tietokoneen imeelliseen maailmaan. Toki äiti käyttää näppärästi koneita töissään, mutta kyllähän sellainen kotitietsikka on aivan omaa laatuaan. Äiskä on niin ihana kun hän vingertää paperille esim. kun opeteltiin kännykällä tekstareiden lähetystä..., että paina sitten vihreästä nappulasta jne.

Eilen illalla vielä kun pääsin duunista eli olin kotosalla illalla puoli kymmenen aikaan... neuvoin mutisa kuinka meseen pääsee... On se aluksi tietysti aika haastavaa, että keksii kaikki konstit, muistanhan sen itsekkin, ettei alku helppoa ole.

Nykymaailmassahan lähes jo neuvolassa, kun vauva on vielä masussa opetetaan pienokaiselle tekstinkäsittelyohjelmien käyttö jne... Ala-asteellahan nämä pienet ihmisalut ovat jo suurinpiirtein tietokoneinsinöörejä. Ei ollut asiat näin meikäläisen lapsuudessa....vaikka siitäkään ole kovin kauaa aikaa:)

Leikittiin ihan pihalla... heh todellakin IHAN pihalla. Hauskaa päivän jaktoa kaikille!

17.20 Tänään sain kuulla, että siskomme (puolikas) on saanut tytön. Me ollaan nyt sitten täti-immeisiä!

Kaisa:

Hero Ruotsin reissulla:
http://picasaweb.google.com/Svenska.Kennelklubben.WDS2008/Group5BestOfBreed/photo#5219980777955949202

Eilen liikkeessämme kävi vakiasiakkaamme, Sirpa. Hän oli keskustellut naapurinsa kanssa siitä, kun naapuri oli käynyt myöskin Har-Missa. Sirpa oli sanonut naapurille aiemmin, että liikkeen omistaja on sitten Kaisa. Liikkeesseä käytyään naapuri oli tokaissut Sirpalle, että myymässä taisi olla Kaisan tyttö.
Sitä se minun pärstäkerroin teettää...  :)