Riikka:

Kaikilla tuntuu olevan aina kamala kiire, mukaanlukien itseni:( Tavallaanhan se on kiva, että touhua ja tekemistä riittää, mutta se, että siitä tullee oikein stressi?! Hyvä hyvä!

Esim rakas siskoni Kaisa. Kaisa puurtaa ihan ympäripyöreetä päivää hoitaessaan eläinkauppamme, eläimet, frettiyhdistyksen, parisuhteen ym asiat. Varsinkin tänä aamuna hän kuulosti erittäin väsyneeltä, kun soittelin hänelle. Kurjaa, ettei voi olla juurikaan auttamassa täältä käsin.

Esimerkiksi ikuinen "murheenkryyni" Fretteri, joka on siis yhdistyksemme jäsenlehti. Kaisa sitä urhoollisesti tekee, vaikka useinmiten aikataulut myöhästyvät jne. Kaisa vaan kaivaa sen ajan jostain ihan ihmeenkaupalla... eli ilman häntä ei olisi lehteä nimeltä Fretteri.

Toinen siskoni Kirsi pakertaa / elää unelmaansa hevostilalla. Töitä siellä riittää 24/7. Kuitenkin kaikesta väsymyksestä huolimatta hän elää juuri sitä elämää, josta lienee haaveillut koko ikänsä. Harmin tilalla olisi kuitenkin muutamalle käsiparille tarvetta?

No sitten meikäläinen, vaikka vastuullani ei ole kuin aivan perusarjen pyörittäminen; avopuoliso ja kolme koiraa, niin silti tuntuu, ettei aikaa koskaan ole riittämiin. Aika on todellakin kovin suhteellinen käsite. Itseäni on aika ajoin vaivannut tämä "pakko" työntekeminen. Tuntuu, ettei paljon muuta ennätä tekemäänkään kun duunia, joka nyt ei ole kuitenkaan se unelma-ammatti. Eli meneekö se aika hukkaan vai miten?

Jostain on eurot ja pennoset revittävä, jos aikoo tässä nyky-yhteiskunnassa elellä. Kuitenkin koko ajan haaveilen siitä omasta tuvasta ja perunamaasta... Öööö... että tämmösiä ajatuksia tälle aamulle....

1697637.jpgSeseti elikkäs Esko. Siskoni edesmennyt koiruus