Riikkanen:
Ajatella, viikko  vierähtänyt siitä kun saavuimme tänne maalle. Vieläkään en oikein usko, että olen lomalla. Tero tuossa juuri mainitsikin, että joka päivä olen puhunut työasioista.
Niin! Huomenna sitten alkaa viikonlopun suuren suuret koitokset. -Heh- En todellakaan odota Neelan kohdalta minkäänlaista näyttelymenestystä, koska se on niin pieni:)
Aamulla sitten starttaamme vaille kahdeksan pakun ja nokka kohti Sorsasaloa... Luultavimminkin jo huomenna saatte lukea huikeat näyttelykuulumiset!

Kaisa:
Tämä päivä on mennyt aika leppoisasti.
Aika kuluu kyllä liian nopeaan tahtiin. Voisi lomailla vielä viikon lisää :) Käytiin ostoksilla ja antamassa Har-Missa ruokaa eläimille. Ja vietiin muutama paketti postiin, jotta nettitilaajien ei tarvitse suuttua :) Asiakkaat voisivat kyllä maksaa tilauksiaan ahkerammin. Liikkeen takaosassa on suuri pakettivuori odottamassa lähettämistä. Mutta tilaajat eivät ole maksaneet ostoksiaan...pääsen purkuhommiin loman jälkeen :(

Pitänee kohta ruveta pakkaamaan näyttelytamineita, pesemään koiria, nyppimään Adea ja leikkamaan kynsiä. Yksi loman tekemisiin kuuluu myös kukkamultien vaihto. Se pitäisi siis suorittaa tänään, sillä loput lomasta meneekin siellä Sorsasalossa. Multia ei varmaan saisi vaihtaa tähän vuoden aikaan...mutta nyt sen kuitenkin teen.
Kaappien siivousjutut sain tehtyä eilen. Mahtuu taas liikkumaan vaatehuoneessa. Ei tarvitse kurotella vaatteita hyllystä ja tangosta oven suulta asti!

Kuopiorock osioon on lisätty bändikuvia!