Kaisa:
Ei olisi enää kuin huominen enää töitä ja sitten pääsisi hiukan lomailemaan. Käynhän minä liikkeellä hoitamassa kuitenkin nuo eläimet. Ja lähetyksiä on tulossa, niin ne pitää sitten hoitaa. Luulin, että äsken olisi meille tullut tavaraa, kun rekka peruutti takapihalle. Ihmettelin, kun rekassa luki Pirkka. En kysellyt sen enempiä. Avasin vain takaoven ja siirsin tavaroita syrjään. Menin sitten palvelemaan asiakkaita. Lähetystä ei alkanut kuulumaan sisälle, niin kävin vilkaisemassa takaovella. Rekka oli kaasutellut tiehensä. Oliko autossa sittenkin Pirkka-tuotteita? Heh.
Ja fretinhakijakin tulee liikkeelle ensi viikolla. Ja paketteja olisi vietävä postiin. Pitää muistaa liian monta asiaa :)
    Kävin Lassen kanssa katsomassa Narnian kakkososan. Elokuvateatterin ovella oli hirmuinen jono. Luulin, että me ei päästä saliin asti. Päästiin kuitenkin viimeisen mainoksen aikana. Mamma mia myytiin loppuun. Näytökseen ei päässyt kaikki halukkaat, niin ihmisiä virtasi ulos ovesta. Mistä lie elokuva kertonee? En ole perehtynyt asiaan. Narnian toinen osa ei ollut ehkä niin hätkähdyttävä kuin ensimmäinen osa. Katsomisen arvoinen se kuitenkin oli.
    Riikka ja Tero ovat jälleen käymässä meillä. Jospa saataisin tehtyä asioita enemmän kuin viime reissujen aikana! Ja Terohan karkasikin jo heti alkumetreillä Naamat-festareille. Mutta kyllä se sieltä vielä takasin tulloo.

Lopuksi vielä eilisen aamun kuvia Sellan ja Alviksen leikkituokiosta. Kuvat ovat jälleen tummia...

1762885.jpg

1762886.jpg

1762890.jpg

1762897.jpg

1762925.jpg

Sella lähenteli kameraa :)

1762929.jpg
Riikkanen:
Niin, täällä sitä taas ollaan Kaisan ja Lasnen luona:) Terppa tosiaan "karkasi" Naamoille. meidän olisi tarkoitus lähteä Kuopioon rokkaamaan... pitkästä aikaa. Helsinkiin muuton jälkeen en ole käynyt kertaakaan Kuopiossa (ajettu vaan ohi). Vakiopaikkoihin kuului enne Kuopion Henkka:) Mahtava menomesta, yleensä hyviä bändejä esiintymässä ja rento meininki. Ennättäisiköhän sitä huomenna käväistä sielläkin?
Kuopiorockista odotan mukavaa ajan vietettä. Kiva päästä Kaisan kanssa pitkästä aikaa joraamaan. Entwine lienee kiinnostavin bändi minkä haluan huomenna tsekata ja tietysti Katatonia!