Riikka:
Kylläpä se aika kuluu joutuisaan, kun on mukavaa:) Eipä millään jaksaisi uskoa, että torstaiyönä tänne Pajujärvelle saavuttiin ja nyt on jo tiistai-ilta! Tekemistä on kyllä riittänyt.
Perjantaina ei taidettu tehdä mitään kummempaa, kunhan kuulumisia vaihdettiin ihan kaksistaan siskon kanssa, mutta lauantaina suuntasimme sitten Kuopiorockiin. Oli ihan kiva pitkästä aikaa käydä "baanalla" siskon kanssa. Itseasiassa ekaa kertaa muuttoni jälkeen... ja siitähän tulee heinäkuun viimeinen päivä kaksi vuotta, kun olen asustellut Helsingissä.
Sunnuntai otettiin taas aikasta rennosti:) Maanantaina kävimme Har-Missa. Näin Kikkaakin pitkästä aikaa. Oli tosi mukava jutustella niitä näitä ja ihan rauhassa. Kaisallahan oli tai on ns. loma, mutta eilenkin kummasti kauppaa tehtiin.. siinä eläinten hoidon sivussa.
Tänään sitten pyörähdimmekin Kuopiossa. Löysimme Kaisalle parit uudet silmälasit. Kävin ekaa kertaa Haraldissa syömässä; Kaisa ja Lasne kun ovat kehuneet paikan maasta taivaisiin. Ja kyllä todellakin piti paikkaansa ylistyspuheet. Ruoka oli todella maittavaa ja sitä oli riit-tä-väs-ti!
En voi muuta kun todeta, että mieli on saanut lepoa täällä maaseudun rauhassa. Totesin tuolla Kuopiossakin, että voi miten hiljaista. Voitteko kuvitella havahdun keskellä kaupunkia siihen, että voi miten hiljaista siellä on! Ei voi samaa todeta Helsingissä ei.
Nyt sitten taas kerran pohdin sitä, että miten mukavaa olisi palata maalle... toivottavasti jonain päivänä vielä...

1780897.jpg
Uniklubi

1780905.jpg

1780914.jpg

1780918.jpg1780923.jpg
Entwine

1780927.jpg
Katatonia

1780936.jpg1780950.jpg
Cradle of Filth

Kaisa:
Kuopiossa tosiaan kävin rokkaamassa. Lassehan oli jo perjantainakin tapahtumassa. Entwine oli hyvä :) Oltiin sisällä vippiläisinä. Oltas Riikan kanssa edes vähän hyödynnetty passeja: oltas menty Entwinen aikaan lavan eteen. Ei kun vaan järkkäri siinä sitten urputti, että seitsemän saa olla kerrallaan aitiossa. Jätettiin sitten aitiohaaveet kokonaan ja tyydyttiin katselemaan bändiä tavan alueelta.

Festareilla oli tällä kertaa vähemmän hyviä bändejä kuin mitä aikaisemmin on ollut. Uniklubilta nähtiin vain viimeiset biisit, sillä lauantainahan olin töissä normaalisti. Hyvät naurut sai Cradle of Filth bändistä. Laulaja oli kuin pahainen kakara, kun se örisi ja rääkyi (parkui) lavalla koko pienessä koossaan. Laulajalla oli kuulemma ollut juuri synttärit. Hän oli täyttänyt jo 40 vee! Ei ihan pienestä bändistä ollut kyse, sillä se ajoi alueella mustalla limusiinilla. Ja keskustassa muuten jotkut ajoivat pinkillä limusiinilla. Ketä lie sisässä ollunna. Ei myö ainakaan. Kotiinkin tultiin kalliilla taksilla. Lopulta se maksoi "vain" 80 €. Kuski nimittäin stoppasi mittarin kesken matkan. Kun oli arvioinut alun alkaen matkan maksavan 70 €. Rahan arvoinen reissu kuitenkin oli - kokonaisuudessaan.

Ja tänään tosiaan tuli hiukan shoppailtua. En olisi ikinä uskonut, että ostaisin kahdet silmälasit, kun yhtiäkään saa ostettua... Mutta parin viikon päästä pääsisi hakemaan kakkuloita. Valinta kävi suht kivuttomasti, kiitos Riikan avun. Näkökykykään ei ollut huonontunut. Sain ottaa pienempi tehoiset linssit kuin edellisellä kerralla.

Laitan bändikuvia näkyville myöhemmin. Tässä kuvia Alviksesta Ylivieskan reissulta. Kuvaaja on Piia Helistölä.

1775977.jpg

1775999.jpg

1776008.jpg