Kaisa:
Saimme töihin vihdoin ja viimein maksupäätteeseen myös muita korttivaihtoehtoja kuin pankkikortin. Nyt Liikkeessämme käy jo 5 korttia. Kyllähän tuo Visa Electron on yleistynyt sen verran, että se on hyvä olla käytössä. Muut kortit tulivat vähän niin kuin kylkiäisinä. Moni ei ole valittanut, jos Visa ei käy. Mutta eräs nainen sanoi, että hän harkitsee, käyttääkö meidän liikkeen palveluja, koska Visa ei käy. Hän haluaa kuulemma maksaa tällä kortilla, että saa kerrytettyä Finnairin bonuspisteitä tai jotain...no nyt kerrytys onnistuu :)

Tänään saan illalla uudet silmälasit. Pitänee laittaa liike ihan pikkuisen aikaisemmin kiinni, jotta ennätän hakemaan ne. Taisin jo nähdä yöllä unia laseista. Lasse taisi sanoa niistä mielipiteitään...

Meidän pihaan ei ole vieläkään ilmestynyt kaipaamani ulkorakennus. Ei varmaan ikinä saada rakennettua sitä! Olenkin etsinyt väliaikaiseen käyttöön sopivaa työmaakoppia tai muuta vastaavaa hökötystä. Laittaisin fretit asumaan siihen. Löysinkin Kuopiosta sopivan rakennuksen. Kuljetus ei sitten olekaan yksinkertaista. Henkilöt joille olen soitellut kuorma-autoasiasta eivät ole omistaneet sopivaa kuljetuskalustoa. Autossa pitäisi olla nosturi, jotta rakennuksen saa kyytiin. Ja vielä yksi seikka; auton pitäisi olla tarpeeksi matala, jotta kuljetus ei mene erikoiskuljetuksen puolelle. Sitten varmaan rahani loppuisivat kesken... Tänään jatkan etsiskelyä!

Alvaro teki "tempun". Kun Sella meni pissille tien varteen, niin Alvis ryykäsi viereen. Siinä tomerana poikana se sitten nosti jalkaansa ja pissi, arvatkaa minne? Sellan silmään! Alvaro kyllä suihkuttelee välillä minne sattuu, myös minun kintuille ja tavaroille (ulkona).