Kaisa:
Eilen oli töissä tosi tylsää. Kotona sitten nauraa rätkätin tyhmille jutuille. Jutut olivat meillä aika ala-arvoisia. Tässä jotakin:
Kun nauraa rätkätin, niin Lasse sanoi, että töissä olet tainnut syödä hiiren kakkaa ja hamsterin papanoita :)

Ostettiin eilen viinipullo ja avattiin se illalla. Lasse nuuhkaisi viiniä pullon suusta ja irvisti. Minä röyhtäisin samaan aikaan. Lassen arvio viinistä oli: "Vahvaa kuin sinun röyhtäys". Viini oli muuten minun valitsema. Hyllyssä luki, että viini on lämmin ja paahteinen. Nappasin sen pullon heti mukaan. Ja peruste oli se, että minua palelsi. Hyvät ostoperusteet, eikös juu?
Tiesittekö muuten, että jos Alkossa tiputtaa ostetun pullon, niin saa ottaa hyllystä uuden tilalle. Kerran eräs asiakas tiputti kassalla satsin juomaa lattialle, niin myyjä sanoi, että asiakas saa hakea uudet tilalle (edellinenkin asiakas oli tiputtanut pullon lattialle, kun myyjä oli juuri viemässä siivouskamppeita pois. Ja myymälässä leijui imelä haju). Pitäisikö heittää satasen viinipullo lattialle? En kyllä raski ihan heti sellaista ostaa...

Ja iltasella en saanut suklaavanukaspurkin kantta takaisin kiinni, niin sanoin Lasnelle, että ehkäpä tämä on tarkoitettu syötäväksi yhdellä kertaa. Lasse nappasi purkin ja laittoi kannen paikoilleen. Höh!

Lasse karkasi aamulla Helsinkiin töihin. Ja kun Lasne palaa illalla takaisin, niin se jääkin Kuopioon koko viikonlopuksi pelaamaan tietokonetta Laneille (semmonen kai se tapahtuma on). Vei meidän tietokoneenkin mukanaa! Voisi kai sitä sitten vaikka maalailla ulkorakennusta, jos ei kovin sada. Aloitin pinkin maalin sivelyn aamusella. Aika vaan tuppasi loppumaan, niin en minä pitkälle ennättänyt.