Kaisa:
Kun pääsin eilen kotiin aloitin melkein heti möksän maalaamisen. Ilta pimeni nopsaan, niin sudin sitten lopulta pimeydessä. Aamulla tarkastin, että minkälaista jälkeä sitä on tullut tehtyä :) Olisihan sitä tietty voinut jonkin valon laittaa palamaan...

Sellan ja Alviksen ankkuroin renkaisiin, niin pysyivät pihapiirissä. Piti kuitenkin tarkkailla niiden touhuja, ettei esim. tikkaat lähde renkaan mukaan. Ja Sella sanoi, että tää renkaan mukana raahaaminen ei oo mukavaa. Voitasko tehdä jotain muuta?

Adenan maha on kasvanut nopsaan. Sillä on ollut iso ruokahalu kyllä. Mutta ei kai vaan siellä ole vauvoja? Pojathan olivat joku aika sitten Aden perään. Pidin tyttöstä vain Esterin kanssa. Joose sai häädön eri "osastolle". Ja ei kulunut kauaa, kun pojat eivät enää olleetkaan kiinnostuneita Adesta. Ja vertakaan ei p.loorasta tullut ollenkaan. Päätin siis laittaa koirat taas yhteen. Ja nyt maha on iso. Voe, voe!

Möksä on saanut jo vähän uutta väriä pintaan:
1939731.jpg

Riikkanen:

Voi sinnuu Kaisa kun oot ahkera ja aikaansaapa.Koko ajan jotain hommaa tekemässä:) Ai Adella tommosta kivvaa ollu? Et oo mulla mitään maininnut? Oiskoon jo miten pitkällä, jos poijat on panneet pökköä pessään? Höh... Ei sitte ole iskästä tietoo.

Minusta tuntuu, etten ole saanut mitään oikein aikaiseksi. Viikon ahkeroinut kylläkin sata lasissa duunissa. Meillä on nimittäin kaks tyyppiä ollu sairaslomalla ja yks muuten vaan lomalla... Ni pikkusen ollaan saatu paiskia vajaalla porukalla töitä. Ahistaa jotenkin nykyään koko duuni. Kiva kun sais jotain mielekkäämpää puuhaa tai sais elämän niin järkättyy, että vois mennä Har-Miin töihin!

Selkäkin vaan muistuttelee koko ajan, ettei oo ihan kondiksessa. Tylsää.. kun esim. kumartuu voipi olla, ettei ylös enää pääse.. ainakaan ilman hirmuista kipua. Vali vali... näyttää tulleen syksy.

1940274.jpgNeela haaveilee ulkoilusta?

1940286.jpgKaikkein rakkaimmat karvanaamat:)