Riikka:

Taas uuden työviikon kimppuun! Eilisestä vielä sen verran, että oli tosiaankin kiva käydä pitkästä aikaa leffassa. Kaisa kyseli tuossa, että oliko Kummeli hyvä. Minun mielestäni se oli peruskamaa Kummelilta. Itse tykkään just tommosesta huumorista mitä ne viljelee.... Kyllä mä pidin siitä ja todellakin unohtu elokuvan ajaksi arkiset murheet ja huolet.

Mun yksi haave on semmoinen että pääsis kattomaan stand uppia:) Tuossa Terolle puhelin, että jos mentäs kattomaan Leikolan Ismon showta. Katsoin hänen sivuiltaan, että montakin keikkaa olisi tänne Heltsinkiin päin tulossa. Uskoisin, että siellä ainakin saa nauraa vatsansa kipeeksi.

Mun ei pitänyt kattoo uutta sarjaa tallitähdet, mutta Kikka sitten yllytti kattomaan kun Ismokin siellä opettelee ratsastamaan... ja sen vähän mitä se siellä sutkautteli juttujaan niin voihan että: HAUSKA heppu!

Kaisa:
Minä en muistanut Tallitähtiä! Pitää kyllä katsoa seuraava jakso.

Soitin vakieläinlääkärillemme Alvarosta, kun hän ei vastannut mailiin. Hänen mielipiteensä oli, että nestepussille ei tehdä mitään. Odotetaan vain. Ja koira ei saa maata kovalla lattialla. Miten vahdit Alvaroa koko ajan? Kortisonihoitoa voi kuulemma kokeilla. Minulta löytyy sitä kaapista, niin voihan sitä kuurin heittää.

Meillä oli yökylässä Lassen veli tyttöystävänsä kanssa sekä myöskin serkkupoika. Pelattiin Haluatko miljonääriksi-peliä tietsikalla. Päästiin yhteisvoimin lähelle miljoonaa markkaa. Oli aika huitsia! Ei olla ennen päästy noin pitkälle. Mutta summa siis tipahti alemmas, kun yritettiin pelata ihan loppuun asti. Ja Lasse hankki Settlers-lautapeliin lisäosan, niin kokeiltiin pelata peliä koko porukalla. Ihan mukava lisä peliin. Tuuhan Riikka käymään, niin päästään pelailelaan meren kera. Minä muuten voitin! Lassen ryökäle yleensä voittaa. Eipä osannut nyt taktikoida tarpeeksi hyvin. Hähää (Lassen sanonta toi viimeinen :) ).

Lassen veli oli ollut kertausharjoituksissa. En tiedä, että mikä hänen tittelinsä on. Mutta kuulemma, jos sota alkaa, niin hän joutuu heti hommiin. Hoitaisi radiolähettimiä vai mitä ne on. Niissä on Jannen mukaan mennyt tekniikka eteen päin, niin ei ollut harjoituksissa niin paljon puuhaa. Saivat mennä nukkumaan. Onpa hyödyllliset harjoitukset. Lasse ei ole joutunut kertauksiin, vaikka on käynyt aiemmin armeijan kuin veljensä. Kikka: Mitäs se Markku puuhaili siellä lentokentällä? Mikä sen pesti on?

Tänään ajettiin ekaa kertaa uudella Ventollamme. Vaikka ei siis ihan uusi ole. Riikka kyselit vuosimallia. En tiedä sitä vieläkään, kun ei Lasnekaan tiennyt. Mutta mukana tuli joku kirja, jossa on korjausohjeet vuosimalleille 1992-1996. Lassen mukaan auto ei kiihdy minnekään (niin ohittaminen ei ole niin helppoa). Toisaalta hyvä. Jos se Lasne ei hurjastelisi niin paljon...

Eilen kävin pitkästä aikaa kauempana lenkillä. Poikkesin metsätieltä metsän puolelle. Tarkastamaan olisiko sieniä näkyvillä. Ei ollut, mutta koirat näkivät pupujussin. Sella juoksi kuusen toiselta puolelta ja Alvis toiselta. Minä lennähdin mukana päin puuta, tietenkin. Onneksi kyseessä oli vauvakuusi. Ei olisi ollut kovin mukavaa, jos pärstä olisi pläjähtänyt päin paksua puunrunkoa.

Sienikertymämme ei ole ollut huikea. Ei kyllä olla kovin etsitykään. Enkä halua paljoa noita "tavan" sieniä, kun ei niitä tulisi yksin syötyä. Haluaisin niitä kantarelleja. Meillä päin on kuitenkin ihan hirmuisesti puolukoita. Kävin iltalenkillä keräämässä koirien kanssa pikaseen marjasatsin. Ja Lasne teki niistä piirakan, nam! Puolukoita jäi vielä niin paljon, että saisi muutaman piirakan lisää! Pitäisiköhän yrittää tehdä puolukkapuuroa tai jotain. Minkälaisen sörsselin sitä saisi aikaan?