Kaisa:
Töissä olen törmäänyt lähiaikoina, voisiko sanoa, että ihmeellisiin juttuihin. Eräs päivä liikkeellä kävi mies, joka rakentaa jousipyssyä. Hän haluaa päällystää sen nahkalla elikäs koiran solmuluilla! Hän tiiraili 37 cm pitkiä luita ja mietti, olisivatkohan ne sopivia kapistuksia. Enhän minä häntä osannut neuvoa asiassa. Lopulta hän päätti odottaa, että tulisiko hyllyyn vielä paremman näköisiä "yksilöitä", kun mainitsin, että luita on tulossa lisää. Eilen tämä mies sitten kävi valkkaamassa pari solmuluuta käyttöönsä. Ja kävi vielä saman päivän aikana toisenkin kerran. Osti kavereille näytiksi 7 cm pitkän solmuluun :)

Ja yksi päivä liikkeellä piipahti vuorostaan nainen kyselemässä nahkasaippuoista.Ssaippuoissa ei oikeastaan lue kunnolla sisällysluetteloita. Nainen halusi saippuaa kankaan (?) patinointiin. Toinen vaihtoehto on nahka. Hän ei tiennyt, että millaista saippuan pitäisi olla...ja minä vielä vähemmän. Mutta tultiin nettiä tutkiessamme siihen tulokseen, että oleellisin ero saippuoissa taitaa olla se, että osassa on glyseriiniä ja osassa ei. Nainen lähti pähkäilemään kotiinsa, että mitä tekisi.

Alvarolla olisi kysyntää naisrintamalla. Kieltäydyin eilisestä tarjouksesta, sillä meinaan astuttaa Sellan seuraavaan kiimaan. Lassekin sanoi, että Alvista ei anneta muille :) En olisi uskonut, että hän sanoo noin! Eli nyt pitäisi keksiä, miten suojata laminaatit kunnolla pikku tuholaisilta...ja myös seinät. Kakkosmakkariin olisi rakennettava iso pömpeli pennuille, joka olisi irti lattiasta. Toinen vaihtoehtohan olisi pitää pentuja ulkorakennuksessa, mutta sitten en saisi vielä frettejä kotiin. Ja minä haluan kaikki kotiin vihdoin ja viimein!
    Sellalla on A lonkat ja 0 kyynärät. Alvis on vielä vähän nuori noiden kuvauksiin. Mutta silmätarkastusjuttuja olen kyllä kysellyt. Lähiaikoina olisi Iisalmessa joukkotarkastus. Sinne voisi viedä ibizat ja mäykyistä Joosen sekä Aden.