Kaisa:
Alviksen kyynärpään limapussiin on kertynyt nestettä. Alvaro kävi tänään Ulla-lääkärin luona. Nesteet poistettiin ja lääkettä piikitettiin. Alvaro ei ollut toimenpiteistä moksiskaan. Ja se suostui jopa syömään herkkusia hoitsutädin kädestä toimenpiteiden aikana! Se on aikamoinen ihme, sillä Alvis ei suostu syömään stressitilanteissa mitään (elikäs koiranäyttelyissä ruoalla aktivointi on turhauttavaa puuhaa...). Ulla mietti aluksi kuonokoppaa ja tarvittaessa rauhoitusta, mutta ei niitä tarvittu.
Jos turvotus ei laske parin päivän sisällä, niin jalka saatetaan joutua operoimaan. Voi kääk!

Kysyin Ullalta, että mitä mieltä hän on, jos Alvaron lonkat ja kyynärät kuvataan tässä iässä? Ja mitä mieltä hän on astumispuuhista. Hän sanoi, että kuvista saa jo luotettavia tuloksia, ja voi astua, jos kerran osaa. Alvaro on kyllä tosi kiinnostunut hempeilyhetkessä olevista tyttösistä :)

Kyselin Iisalmesta silmäpeilausten ajankohtaa. Tai siis yritin. Ee vastattu puhelimeen. Laitoin klinikalle sitten mailia. Ja kyselin vähän hintoja, jos on kuvausta ja rokotusta ja ja...että millainen summa tulisi.