Kaisa:
Eilen aamulla Lasse soitteli ja kyseli linja-autoaikatauluja. Minä siinä, että mitä hitsiä sinä niillä teet? Auto oli sitten kuulemma levähtänyt. Kytkin on ainakin mennyt. Lasse sai hinattua auton työkaverin avustamana korjaamolle. Alkuperäinen hinta-arvio rempalle oli 50 euroa, mutta matkan varrella hinta "vähän" nousi. Taksa tulee olemaan ainakin kymmenkertainen. Ja aluksi olivat sanoneet, että remppaan menee noin viikon päivät. Mutta ilmeisesti saamme auton nopeammin, sillä korjaajat olivat aloittaneet jo hommat.
Illalla tulin Lassen kanssa yhtämatkaa kotiin, bussilla siis. Oli aika pimeä kävelyreissu loppumatkasta, kun ei ollut lamppua mukana. Suunnilleen tiellä pysyttiin :) Heijastin oli sentään mukana. Mutta yhtään autoa ei tullut kyllä vastaan.

Alvaro on piristynyt. Nujuaa jälleen Sellan kanssa. Ja nestepussi ei ole kasvanut entisiin isoihin mittoihinsa, ainakaan vielä. Mitenkähän helposti tuollainen uusii? Pitääkö minun joka käänteessä olla vahtimassa, makaako Alvis pehmeällä alustalla? Onko kellään kokemusta tällaisesta jutusta?

Tietääkös kukaan, järjestääkö täällä päin joku yhdistys tai matkanjärjestäjä reissua Messarin joulukuun näyttelyihin? Voisi kysäistä paikkaa itselle ja koirille. Siilinjärven matkatoimistolle laitoin ainakin kyselyä menemään. Melkein jo jänskittää nuo näytelmät, sillä paikan päällä on Sellan emä ja muita sukulaisia. Kova kisa tulee!