Riikka:

Siis todellakin koiratäyteinen tämä päivä. Omien koirien lisäksi tähän päivään mahtuu koiranohjaajakurssia ja agilityä. Minulla on aika korkeat odotukset kurssin suhteen. Toivottavasti siellä oppii paljon uusia asioita. Pikkasen jännittää mitä tuleman pitää. Ja se illan agility. Jospa se sujuisi hiukan paremmin kuin viikko sitten:)

20:21 Huih.Koko päivä intensiivisesti koira-asiaa. Voin vaan sanoa, että Koirakoulu Vision järkkäämä kurssi vaikuttaa huikeelta. Tommy Wiren oli aivan mahtava luennoimaan. Ei ajatukset ainakaan harhailleet minnekään muualle; asia oli niiin mielenkiintoista! Käytiin ekakerralla käýttäytymisen teoriaa. MIELENKIINTOISTA!

Ja agilitykin sujui loistavasti. Neela oli tosi motivoitunut kun kokeilin palkata narulelulla. Se oli Neelasta aivan mahti juttu. Tää päivä oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen. Voi kun voisi työkseen tehdä asioita koirien parissa.:)

Ja KAISA oikeesti metsässä on nyt vuarallista.Laita punasta päälle!

Kaisa: Hamsterin nimihän on ilmiselvästi Hamsteriina tai Harmistiina, vai joko hälle on joku muu nimi ennätetty keksii;)

Kaisa:
Ei ole hamsterilla vielä nimeä, mutta taidan hylätä yllä olevat ehdotukset. Sorppa Riikka!

Kävin lenkillä metsätiellä. Oli "mukavaa" kuljeksia hirviporukoiden ollessa liikenteessä. Onneksi kuului vain yksi laukaus. Matka ei meinanut jatkua, sillä ensin yhden asumuksen (vapaa-ajan asunto) pihassa puita pinoamassa ollut mies jäi kyselemään Sellasta ja Alviksesta, seuraavaksi hirvestäjä jäi jututtamaan ja vielä kotimatkalla metsää laikan kanssa tutkimassa oleva mies jäi utelemaan koiruuksista. Ja Sella näytti parhaimman puolensa, kun vain räyhäsi... Sitä minä en kyllä tajua, että miksi lenkillä pitää huudella, mutta esim. koiranäyttelyissä se ei pihahdakaan, vaikka jättikokoinen koira kulkisi ohi kylkeä hipoen.
    Ja kerrankin otin lenkille mukaan kameran. Ja nyt olisi ollut valoisaakin! Niin sitten kameran ryökäle vain sanoi, että akku on loppu ja livautti luukkunsa aina kiinni, kun yritin epätoivoisesti saada sen päälle. Ilkeä kapistus! Pari kuvaa sain tosi nopsaan otettua. Lataan ne koneelle työpaikalla.

Koirat ovat intoutuneet metsästelemään jotain myyryläisiä pelloilla. Eilenkin Ade mönki viimen viikolla niitetyn kasvuston joukossa. Ja se saikin saaliksi jotain, päästäisen? Sitä se Ade sitten nakerteli. Alvis ja Sella tamppaavat pellolla aina etutassuillaan ja välillä tökkivät nenillään maahan. Näiden sankareiden suussa en ole koskaan nähnyt saalista. Jänöset ovat muuten kadonneet jonnekin. En ole nähnyt yhtään vähään aikaan.

Aden massu ei ole kasvanut. Siellä ei toivottavasti asu ketään :) Ee oo tuntunut liikettä. Ja jos lasken aikaa taakse päin, niin minusta sen olisi pitänyt jo synnyttää. Ade on vain syönyt hyvin!