Kaisa:
Ei ole hirmuisesti nyt tapahtunut mitään. Mutta kirjoittelen muutaman rivin.
Töihin tuli ihania koirien pukuja. Laitan linkin tähän. Pukuja näkyy etusivullakin.
http://harminfarmi.com/shop/
Ostaisin Sellalle ja Alvikselle heti jotkin tuollaiset, jos vain kokoja riittäisi. Mutta pukusarja on tarkoitettu pienille koirille. XL-koon pukukin on tarkoitettu pienille kavereille. Sarjan pienimmät puvut ovat pituudeltaan noin 15 cm (jos vain muistan oikein). Aika hullua :)

Kävin eilen illalla lenkillä hämärtymisen jälkeen (piti katsoa edes osa Sairaala-ohjelmasta). Otin upouuden otsalampun mukaan. Se onkin ihan hyvä kapistus. Näin pellolla juoksentelevien koirien silmät valokiilassa :)
Yhdessä kohdassa kökötti lintu iltapuulla (?). Sieltä se tapitti märän heinikon suojasta. Käännyin koirineni äkkiä takaisin, jotta lintu olisi saanut olla rauhassa. Ihme kyllä, koirat eivät haistaneet tintusta.
En tiedä mikä lintu on kyseessä. Kesällä niitä räpyttelee peltojen yläpuolella. Ovat kuovin värisiä, mutta pienempiä. Ja nokka ei ole niin pitkä. Ja se on suorempi. Semmoista tällä kertaa. Pitäisi kohta suunnistaa tuasen lenkille tuonne pimeyteen.

Riikkanen:

Täällä on ollut aika lämmin ja todella kaunis syksy... Mutta tänä aamuna sataa ihan kaatamalla! ARGH!Ei todellakaan ole mukavaa ulkoilla a) sateessa b) aamuhämärässä kun pupuja loikkii pitkin poikin puuistoja.. Tuntuu, että ihan yhtä tyhjän kanssa koko palloilu pihalla. Neela ei edelleenkään voi keskittyä muuta kun pupuskeihin ja Allikin yrittää. Siri ainoa joka ymmärtää kun sanotaan, ettei niitten perään saa vouhittaa. Aamun saldo siis: Siri sai pissittyä ainakin sata viestiä (juoksut), Alli pissas, mutta Neela neiti vain päivysti pupuja... Terolle siis hommia kun saa viedä koirat uudemman kerran ulos. Minun täytyy kiiruhtaa lääkäriin ja olis vielä iltavuorokin töissä. Piiitkäää päivä tiedossa.