Kaisa:
En ole lukenut kirjoja pitkiin aikoihin (paitsi koirien hierontakirjan). Aikaa voisi jäädä lukemiseen, jos ei katsoisi telkkaria...  Lehtiä tulee selailtua työmatkoilla ja n. puolikas sivu pälyiltyä sängyssä ennen nukahtamista. Yksi lehti riittää viikoksikin iltalukemisiksi! No, eilen kävin sitten piiiitkästä aikaa kirjastossa. Siilissä siis. Lapparille en koskaan ehdi. Montakohan vuotta sitten olen viimeksi käynyt siellä kirjastossa? En muista. Sieltä lähti pinkka mukaan hevos- ja akvaariokirjoja. Suurin osa kirjoista menee Kikalle. Tein löytöjä ravi- ja myyntipuolelta.
    Minä sitten kotona nukkumaan mennessä jätin reippaasti ison valon palamaan etten nukahda ja luin kaiken lisäksi istualtaan. Ei auttanut. Heräsin, kun Lasne tuli nukkumaan...

Tänä aamuna herätessä ajatukset loikkasivat siihen, kun muutin neljä vuotta sitten keväällä takaisin Lapinlahdelle, kirkonkylälle. Minulle ei tarjottu asuntoa. Varmastikin siksi, että olin työtön. Asuin koirineni muiden nurkissa ja loput eläimet olivat Kirsin luona. Kun vuosi oli kulunut loppuun ja minulle ei oltu tarjottu ainuttakaan asuntoa, eikä yksityiset huolineet minua asukeikseen eläinten kanssa, päätin kysyä asuntoa Siilinjärveltä. Tässä välissä olimme perustaneet Har-Min. Siilistä sain oikein valita useammasta asunnosta! Minullehan tarjottiin aluksi pientä asuntoa, kun oli muuttamassa vain yksi henkilö. Mutta nuo koirat, ne vievät oman osansa tiloista. Sain lopulta sopivan kokoisen rivitaloasunnon takapihoineen. Kiitos Siilinjärvi! Mistähän Lapinlahti on saanut 9+ arvosanan? Kunnanjohtajalta? Usein kunnat lähettävät tervetuliaiskirjeen, kun muuttaa paikkakunnalle. Kun muutimme Pajujärvelle, mietin, että jos kunta lähettää tuollaisen kirjeen, lähetän sen sinne takaisin. Ei näkynyt kirjettä. Ehkä hyvä niin. Katkeransuloisia muistoja...
    Ja sitten loikataan aasinsillan yli. Kun avasin telkkarin, niin uutisissa sanottiin, että tänään vietetään asunnottomien päivää. Aamuajatukset ovat siis kohdillaan!

Ilmoitin Sellan ja Alviksen Helsinkiin Voittaja -08 näyttelyihin. Kallis reissu tulee. Pelkät ilmoittautumiset maksoivat 96 €. Jos ilmoittautumisen tekisi myöhemmin, niin summa voisi nousta jopa 140 euroon. Junamatkat maksavat varmaankin väh. 120 €. Me lähdetään sitten voittamaan! Ei tuoda mitään sinisiä tai punaisia nauhoja tuliaisina! Toivossa on hyvä elää :) 

Sella ja Alvis pääsivät ibbelistalle:
http://www.ibizanhounddatabase.com/Alvaro.html

http://www.ibizanhounddatabase.com/Necronomicon%20Nordic%20Blue.html