Kaisa:
Äkkiä tässä kirjottelen vaan, kun Alvis itkee vieressä, että olis pissahätä.
Elikäs tänään pitäisi pysyä pirteänä, sillä hommalista olisi aika pitkä. Tekemistä olisi viime sunnuntailta asti, kun en silloin tehnyt kaikkea. Pitäisi akvaariot puunata nyt hiukan paremmin. Ja jos se Lasne nousisi tämän päivän aikaan ylös sängystä, niin voisi maalata ja laittaa levyjä seinään. Sitten pitäisi tehdä viikkosiivous sekä pestä pyykkiä. Ja ei hommat tähän lopu. Olisi tehtävä koirien kanssa pitkä lenkki tai vaikka kaksi ja sitten olisi myös siivottava pikkukavereiden häkit. Kun nuo hommat on tehnyt, niin taitaa hyvinkin olla nukkumaan menon aika.

Eilen oli ihan mukavaa pyörähtää ostopäivillä. Luulin, että tapahtuma olisi hiukan isompi. Hyvä näinkin :) Minulle sanottiin, että hinnastot on väsätty pikapikaa. Siltä vaikuttikin, sillä en kaikesta saanut selvää. Ja yritäpä laskea alennuksia. Enhän minä ulkoa muista kaikkien tavaroiden normaaleja sisäänostohintoja. Mutta tein kyllä löytöjäkin, jos tavaraa vain riittää meillekin asti! Toivon mukaan saadaan Har-Miin hyvät synttärialet pystyyn! Ja koiranruokaa tulee niin paljon, että en tiedä minne ne tungen. Pitää varmaan podata ja nostella niitä hyllyjen päällekin säilöön.
    Paikalla oli stand up koomikko Westlake. Hän oli hyvä kertomaan juttuja. Sai monen suun hymyyn tai nauramaankin ihan kunnolla :) Olisi kiva käydä joskus tuollaisessa koomikkotapahtumassa.
    Tukussa oli arpajaiset. Pääpalkintona oli lavallinen sekalaista tavaraa. Ei voitettu sitä, eikä edes t-paitaa. Voihan kykki! Myynnissäkin oli noita rompelavoja. Ne oli kääritty pahviin ja tavaroista näki vain päällimmäiset. En kehdannut ostaa sikaa säkissä. Ohitin ne ihan suosiolla...
    Tapahtuman jälkeen suuntasimme Harald-ravintolaan. Lasse söi maukasta ankkaa ja minä hiukan vuohelle maistuvia kaurispyöryköitä. Kun ajatteli, että ruoka maistuu vuohelle, niin sitten se maistui sille vielä enemmän. Mutta meni ruoka ihan hyvin alas. Listat olivat uudistuneet. Tarjolla oli ensimmäistä kertaa myös karhua! Jälkkärinä oli todella ihmeellinen makujen sekoitus. En lukenut listaa niin tarkkaan, että en osaa kertoa mitä kaikkea lautasella oli. Mutta suklaakakku oli todella tuhdin makusta ja lisukkeet aika ristiriitaisen makusia. Hyvää kuitenkin. Tuon ravintolan sapuskat poikkeaa niin paljon arkipäivän ruoista, että makuihin totutteleminen vie oman aikansa :) Hyvä ja hieno paikka se kuitenkin on!

Ja nyt koirien kanssa ulos riekkumaan!

Riikkanen:

Kaisalla taas sattunut ja tapahtunut kaikenlaista... Minusta tuntuu, että oma aika menee vain töissä. Siellä onkin ollut hirmuisen kiirusta.. edelleen vajaalla työporukalla yritelty selvitä. Aika stressaavaa. Tuntuu, että elelen enempi ns. haavemaailmassa. On niin paljon asioita mitä haluaisin tehdä. Suurin haave varmaankin tällä hetkellä olisi oma koirahoitola, mutta ei ihan helppo järkätä semmosta bisnestä!

Ilmottauduin yrittäjäkurssille. Se alkaisi ensi kuussa. Siellä voisi sitten tehdä tarkempia laskelmia moisesta hankkeesta:)

Tänään aloitamme Neelan kanssa uudessa paikassa agilityharkat. Rakkaiden Haukkujen aikataulut ei nyt sopineet minun aikatauluihin, joten me mennään tänään http://koirakoulukompassi.com/ järjestämälle kurssille... Ei malta odotella ensi vuoden puolelle, silloin nimittäin olisi vasta ollut jatkoa Rakkaiden Haukkujen agilityyn...

Olen tässä myös tiedustellut http://www.koirakouluvisio.com/kouluttajakoulutus.php Koirakoulu Vision kouluttaja koulutuksesta. Sekin olisi tosi mielenkiintoista... paljon on siis haaveita.

Tässä Neela katselee tv:stä Agilityn MM-kisoja:)