Kaisa:
Har-Min Farmi täyttää tällä viikolla 4 vuotta! Aamulla pitäisi ennättää käydä kaupassa ostamassa herkkusia ja laittaa liikkeellä serpentiinit ja ilmapallot. En ole minä ainakaan syönyt synttäreille varattuja suklaita ennakkoon! Ja tänään pitää myös käydä tilitoimistossa. Sieltä täti soitteli, että maanantaiksi kansio tänne! Eilen laitoin sitten kirjanpitoja kuntoon. Onneksi tällä kertaa meni vaivattomasti. Välillä on paperit hukassa tai niitä ei meinaa muuten saada järjestykseen.

Eilenpä käytiin karpalossa. Äiteelle soittelin, että missä se hiton suo on, kun ei sitä löytynyt. No ei löytynyt! Mentiin sitten toiseen kohtaan, minne äiti oli kieltänyt menemästä uppoamisvaaran vuoksi. Ei upottu ja karpaloitakin löydettiin. Kaverin äitikin tuli samoille apajille. Kyllä riitti muillekin, kun ei me hirveästi haluttu kerätä. Äitee: Minä annan Kikan matkaan vähän noita marjoja. Mut ei oo paljoo antaa :)
Esterillä oli hauskaa, kun sai olla mukana. Piti vain tarkkailla, että se ei tosiaankaan tipahda minnekään silmäkkeeseen. Yhdessä kohdassa oli muuten eläimen jälkiä. Minä siinä Lasselle, että pupujussiko tuosta on mennyt. Ei mennyt arvaus oikein, kun Lasne sanoi, että hirvi siitä on kulkenut...

Minäpä sain ratkaistua ristikon avainsanan ensimmäistä kertaa ihan itsekseen. Ristikoiden tekeminen ei ole pahemmin innostanut, kun ei niitä ole osannut tehdä. Muuten kyllä haluaisin. Lehden ristikko on matkan varrella helpottunut tai minä olen viisastunut. Veikkaan, että ensimmäinen vaihtoehto on oikein...

Eiliseltä päivältä jäi häkit siivoamatta, niin minäpä riennän putsailemaan ennen lenkkeilyä Römsterin ja tyttöystävän sekä Sissin ja Umatillon asumuksia.