Riikkanen

.... eilisestä. Tuli nimittäin ihan pikkuriikksien juhlittua syntymäpäiviä;)

Tero oli järjestänyt jymy-yllärin! Olen monesti sanonut hänelle, että haluaisin ravintola Troikkaan syömään... kunhan olisi valuuttaa sen verran, että raskisi mennä sinne. Jäi Troikasta nimittäin todella mieluista muistot, kun kävimme joskus ex-työporukan kanssa siellä syömässä.

Niin.Tero oli varannut Troikasta pöydän ja  järkännyt kaiken valmiiksi. Miettinyt syömät ja juomat. Sen kun istu vaan ja nautti hyvästä ruoasta ja seurasta!Ihan mahtavaa. Voin suositella kaikille kyllä em. ravintolaa. Aivan upea paikka ja todella hyvä palvelu.

Sitten kun masu oli täynnä jatkettiin keskustaan.. On the Rockissa esiintyi Waltari ja Angelit. Keikkakin oli aivan upea. Nautin eilisestä kyllä todella paljon jää hyvä muisto mieleen:)

Toinen juttu... odotan sunnuntaita  kovasti. Ilmottauduin nimittäin sinne aiemmin mainitsemaani Koiranohjaaja kurssille " Koulutuksen perusteet -kurssille ".. Kallista on,mutta kiinnostaa aivan sikana. Ja sunnuntaina olisi vielä se Neuppasen agility, jota myös odotan mielenkiinnolla. Onko toka kerta hiukan sujuvampi kuin se eka:)