Kaisa:
Yleensä kellon siirtäminen ei hetkauta unirytmiäni. Nyt heräsin klo. 4.00 enkä saanut enää nukuttua. Ulkoa kuului hirmuinen sateen ropina. Ensimmäisiä mietteitä oli, että mitenkähän Alviksen jalka voi. Illalla yritin paketoida kyynärpäätä. Ensimmäinen yritys meni ihan puihin pehmusteiden kanssa. Koko kapistus valui jalasta pois. Toisen viritelmän Alvaro repi jalasta pois. Ja kohta pediltä löytyi luuttukin. Oli käynyt hakemassa kuivaustelineestä...  Lopulta sain pysymään jalassa kääreen sekä cobanin. Paketti näytti tiukalta, myös Lassesta. Löysytin sitä ja eikun nukkumaan. Jalka oli vielä aamullakin paketissa, mutta en tiedä kiristikö se hiukan kinttua. Jos päiväksi laitan kääreet, niin Alvis varmasti repii ne pois. Jalka näyttäisi tällä hetkellä ihan hyvältä. Olisin aika tyytyväinen, jos se jäisi tuollaiseksi mitä se nyt on. Älkää nesteet tulko takaisin, kiitos!

Eilen pyörähdettiin äiteen luona. Visiitti jäi lyhyeksi, sillä Lassen vanhemmat soittivat, että nyt he ovat tulossa meille. Heidän piti tulla vasta illemmalla... Äidin luona väsättiin hiukan 3D-kortteja. Ei siis Lasse vaan minä, äiti ja Kikka. Kikkakin tuli visiteeraamaan. Ei ihan helppoo puuhaa tuo korttien väkertäminen pienistä osasista. Kotonakin aloitin aiemmin kettukortin tekemisen, mutta se jäi ihan alkuunsa. Pitäisi hankkia ainakin pienet sakset, jotta leikkaaminen onnistuisi.
    Lassen vanhemmat veivät vanhan telkkarimme pois jollekin sukulaiselle. Hänen telkkarin kuva kuulemma "juoksee". On joku ikivanha kapistus. Lassehan osti meille litteän, ison telkun. Lisää tekniikkaa!

Meidän blogista on muuten hävinnyt kaikki linkit sivusta. Missä lie karkuteillä?