RiXu:

Eilen olikin taas oikein koiramainen päivä. Ensin lähes kuusi tuntia koiranohjaajakoulutuksessa ja sieltä suoraan sitten Neuppasen agilityyn. Tämä alkeis- agility on nyt suoritettu (paitsi yksi kerta saadaan korvata,kun oltiin toissa kerralta poissa)... Neuppanen on kyllä aivan mahtava, se tykkää tosi paljon agilitystä. Minun ohjaamistaidot vaan on tos al-keistyyliä... Saatiin me palautetta, että ehdottomasti Neuppasen kannattaa jatkaa harrastusta.

Nyt sitten onkin tiukka viikko tiedossa. Suoraan työäivän jälkeen ma-to kiiruhdan yrittäjäkurssille. Siellä vierähtääkin pitkälle iltaan. Onneksi Tero on luvannut hoitaa koirulaisia...:) Tämmöistä tällä kertaa.

Kaisa:

Hassua, kun Har-Mille on tullut tuotekyselyitä ulkomailta, Saksasta sekä Sveitsistä. Saksaan haluaavat linimenttiä ja Sveitsiin Hurtan pukuja :) Nämä henkilöt ovat löytäneet verkkokauppamme. Asiointi on vain vaikeaa, sillä sivut ovat suomeksi. Siksi kyselyt tulevat sähköpostilla. On minulla pähkäilemistä, kun selvitän toimituskulut ja kirjoitan laskut englanniksi!

Ulkokoppero olisi nyt valmis (ulkomaalausta lukuun ottamatta). Emme vain vielä tänään roudaa häkkejä kotiin :(  Jospa sitten huomenna!

Tässä viikonlopun kuvasatoa.

2032496.jpg
Metsän reunasta löytyi vaaleanpunaista sienikasvustoa (tai jotain)

2032499.jpg

2032504.jpg
Meidän pallisankari keimailee kameralle

2032505.jpg

2032509.jpg

2032520.jpg

2032510.jpg

2032524.jpg
Alvaro myös haukotteli pari kertaa, mutta en saanut vangittua haukotuksia kameralle