Kaisa:
Lassen ottamia kuvia illan pimenemisestä.
Pilkkijät ryntäsivät eilen heti jäälle, kun se kerran edes vähän jäätyi. Sella ja Alvis oli sitä mieltä, että meillä päin on nyt kyllä ylimääräisiä henkilöitä sekä myöskin auto tien varressa, joka ei sinne kuulu! :)

Sain sovittua luolamiehen kanssa harkat mäykyille lauantaiksi. Joku voisi muistutella minua myöhemmin, että muistan mennä koirien kanssa töiden jälkeen luolalle! Kerkeen unohtaa kuitenkin...

Olettekos muuten kuulleet jumppalajista(?), missä jumpataan ensin 45 min ja lopuksi riisutaan vaatteita tosi seksikkäästi? Telkkarissa näin tuommosta. Kaikkea ne keksii!

Ja entäpäs kun radion uutisten lukija kommentoi viinarallijupakkaa. Hän ehdotti, että Suomen alkoholihintoja alennettaisiin niin alas, että venäläiset ja virolaiset tulisivat meille ostoksille eikä toisin päin.

2187372.jpg

2187373.jpg

Ilta:
Linkkivinkkejä:
Hauskoja juttuja
http://www.salakuunneltua.fi/

Har-Min Farmin foorumi
http://www.harminfarmi.com/forum/index.php

Lasse oli sitten taas ostanut kameravermeitä. Ihmettelin, että miksi se haluaa kylille lähteä. No tietenkin Postiin hakemaan pakettia! Meille kertyy noita tötteröitä ihan urakalla. Ja mainitsinkos jo, että miekkonen kerkesi tekemään tilausta jo Kiinankin puolelta! Pitäisi itsekin opetella käyttämään edes jotakin objektiivia.
    Lasse sanoi tuossa ihmettelevästi, että kun hänen sivuillaan on käynyt lyhyen ajan sisällä 100 vierailijaa. Onko linkkivinkilläni ollut osuutta asiassa? :)

2189869.jpg
Alvis poseeraa

2189888.jpg
Ulkovalot taiteellisesti