Kaisa:
Nyt sitä lunta Riittää. Riikka, kun toivoi kovasti valkeata joulua. Puut notkuvat lumesta niin, että ne kaartuvat tielle ja sähköjohtojen päälle. Niistä saisikin hienoja kuvia! Eilen illalla sähköt tulivat ja menivät. Piti turvautua kynttilöiden valoon.
    Riikka on meidän ilonamme koiriensa kanssa. Terokin pyörähti meillä, mutta lähti jo omien vanhempiensa luokse joulun viettoon. Mukavaa on ollut. On saatu pystyyn lautapeli-iltamia :) Petanquet taitavata jäädä väliin tällä erää. Jos ei sitten halua etsiä kuulia tuolta hangesta... Tämä peli on kuulunut "traditioihin", kun Riikka + Tero on käymässä :)
    Lasnekin kotiutui reissultaan. Oli saanut kivoja kuvia napsittua. Kuvaaminen ei kaikissa ulkopaikoissakaan ollut luvallista. Siitä olisi pitänyt maksaa kymmeniä euroja! Meilläpä on nyt monenlaisia tötteröitä kameraan, niin Lasne oli kuvaillut kauempaa. Hassua, kun junamatka Venäjälle oli maksanut saman verran kuin minun Helsingin reissu koirien kanssa. Aika ristiriitaista sanon minä!
    Bussikuskit ovat olleet joulumielellä. Yhdellä asiakkaalla oli vain Visa electron kortti ja se ei käynyt maksuvälineeksi. Kuski käytti sitten asiakasta automaatilla nostamassa rahaa. Ja joulutoivotuksiakin on tullut kuskeilta. Miten ne nyt silleen... :)
Liike olisi auki tänään ja vielä huomennakin. Lyhensin päiviä. En usko, että porukkaa käy enää kovin paljon. Muuten on ollut mukavan vilkasta. Jäi eilen siivouskekkeritkin tekemättä Riikan ja Kirsin kanssa. Sitten myöhemmin...

Nyt minun pitää karata häkkien siivouspuuhiin, jotta ennätän koirien kanssa pitkälle lenkille. Riikka jatkaa juttua.
Riikka:
No joo,nyt voi sanoa, että alkaa maisemat näyttää jouluisemmalta ja fiiliskin paranee kokoajan. On täällä kotopuolessa niin hyvä olla. Kiitos Kaisa ja Lasne kun saamme majailla teillä:)
Liikkeellä oli todellakin eilen haipakkaa... minä yritin ymmärtää kassan ihmeellisyyksiä. Näköjään sitä kun on omissa töissä tottunut erilaiseen kassajärjestelmään, ei ole ihan helppoa oppia uutta.
Huomenna sitten olisi se kauan odotettu jouluaatto! Päästään äidin herkkupatojen ääreen.