Kaisa:
Sella on nyt astuttu. Elikäs niitä vauvoja olisi tiedossa viikolle 16. Voi että! Ja Alvis on huomannut, että miten ihana se Sella onkaan elikäs se vänisee ja juoksentelee Sellan perässä. Ja keneltä menee hermot...no Lasselta tietenkin. Sanotaanko tähänkin, että voi että?!
    Eilinen sitten vierähtikin muutoin siellä fretin hakureissulla. Löydettiin Sirkan kanssa ihan perillekin asti :) Kielimuuri oli vastassa tavattaessa, niin kuin etukäteen sen tiesinkin. Perheen pikku tyttö osasi suomea, mutta häntä taisi jännittää niin paljon, ettei suostunut oikein puhumaan. Vanhemmat saivat sanottua, että fretin nimi on Timmi ja se tykkää smetanasta, päärynästä, klementiinistä jne. Ja osasivat sanoa, että Timmi olisi nyt tyttöjen perään. Vanhemmilla meinasi tulla tippa linssiin fretin tavaroita pakattaessa. Oli hankalaa, kun ei voinut oikein heille sanoa mitään. Yritin kertoa, että kerron kuulumisia ja lähetän kuvia. Jospa heidän naapuri vaikka auttaisi tekstien kääntämisessä.
    Timmi on valtavan kokoinen. En ole tainnut aiemmin nähdä kuin yhden yhtä ison fretin. Minun fretit näyttävät kääpiöiltä (varsinkin tyttöset) sen rinnalla! Kun Timmi pääsee astutuspuuhiin, niin tyttöset varmaan tukahtuvat sen alle...
    Sain Timmin mukana nivaskan papereita ja ne kaikki on venäjäksi. Pitää yrittää saada ne käännätettyä! Passissa oli merkinnät rokotuksista. Kaveri on saanut sitten koirien rokotteet... Niitähän ei suositella annetavaksi fretille. En tiedä, onko Venäjälle freteille omia rokotteita.
    Kotimatka sujui ihan hyvin. Taisi Timmiä vähän jännittää, kun kakkaset olivat niin löysiä. Sain frettiläisen mukana tavaroita, mm. häkin. Mietin Timmiä sinne laittaessa, että pysyyköhän se siellä. Että osaa kuitenkin avata luukut. Ei mennyt kauaa, kun makkarista kuului rämps, ja tiesin mitä oli tapahtunut. Timmihän sieltä luukusta oli tulossa ulos. Piti sitoa rautalangalla kaikki kolme luukkua kiinni.
    Minä ristin Timmin Edmundiksi. Ja lempinimiäkin on jo liuta: Eetu, Eikka ja Edmundialainen.
    Yritin avata aamulla kotosalla netin, mutta se ei toiminut. En voi siis vielä laittaa kuvia esille. Jospa netti pelittäisi illalla, niin voisin latailla kuvia tänne nähtäväksi.

Har-Min Farmilla on foorumissaan kilpailu, jossa voi keksiä syntyvälle varsalle nimen. Ei kun vaan osallistumaan!
http://www.harminfarmi.com/forum/index.php

Ilta:
Eipä tämä bloginen suostu noita kuvia latailemaan. Pari sain talteen Alviksesta. Ja aikaakaan ei mennyt kuin vaivainen tunti!