Kaisa:
Johannan Into-koiran ei pitänyt olla tänään Tuusniemen näyttelyissä turkkiongelmansa vuoksi. Silti Johannalta tuli viesti, että Into oli ROP ja se sai myös valioitumiseen vaadittavan SERtin. Hienoa Into! Onnea!
    Tänään olisi tarkoitus pyörähtää äiteen luona, kunhan tuo Lasne ensin kotiutuisi reissultaan. On ollunna jäkisottelussa, keilaamassa ja kattomassa keikkaa. Äitiltä olisi tarkoitus ottaa lainaan monitoimikone, jolla tekisin koirille kasvismössöjä. Suostuuvatkohan syömään? Pilkotut vihannekset on menny alas aika huonolla menestyksellä. Mutta Alvishan on se viherpiipertäjä. Sille ainakin kelpaa!
    Ja Alvikselle lupasin oman pizzan menestyksen kunniaksi (kinkku- ja salamivaihtoehdot saivat hännän heilumaan -jompi kumpi niistä siis). Sellaisen voisi ostaa kaupasta, jos jokun putiikki on kylillä auki. Ehkä Sellalekin on ostettava jotakin herkkusia.
    Meillä oli taasen karmaiseva juustokokemus. Lasse oli ostanut tällä erää kokeiltavaksi Tilsit-juustoa. Syöminen jäi ensimmäiseen palaan. Haju sekä maku olivat karmaisevia ja saivat aikaan yökkäilyä. Luulin, että saan syötyä juustopalan viinirypäleen kera. Ei onnistunut! Lassen kommentti oli juustosta, että se maistuu ihan vauvan paskalle (ja tarkkoitanee tällä, että mille vauvan kakka haisee, niin se voisi maistua samalla kuin tuo juusto). Lasse tarjosi juustosta palaa Jooselle. Joose nyrpisti nenäänsä ja sanoi, että syö ihan ite vaan... Alvis ja Sella saivat Viinitarhurin juuston. Niin taitaa käydä tällekin palalle. Mitähän juustoa sitä uskaltaa ostaa, kun ovat olleet nuo kokeilut niin kaameita?

Riikkanen:

Isot onnittelut Intolle myös täältä suunnalta (taputtaa)... Minä olen tässä koettanut toipuilla eilisistä riennoista.. vähän meinaa väsyttää, mutta onneksi netistä löyty tämmöstä ihanaa:) Charonin laulajan projekti Harmaja . Nannaa....