Kaisa:
Aurinko on ollut iloisella päällä, kun on suvainnut näyttäytyiä niin monena päivänä :) Onkin taas mukava lähteä lenkkeilemään.

Kerron tähän vähän työjuttuja, kun nyt muistan ne. Eräs mies kommentoi liikkeellä käydessään, että sinä se olet ollut TOSI nuori, kun olet perustanut liikkeen.
    Ja toinen, vähän vanhempi mies sanoi, että sinä se et markkaa taida muistaakaan. Kommentit osuivat ihan oikeaan... Cool

Ja vielä lopuksi. Lasse sanoi, että Sellan nisät ovat kasvaneet. En minä sitten ihan hulluja ole ajatellut! Ja minusta Sella on vähän "pöhöttynyt". Joku ulkopuolinen voisi sanoa kyllä, että Sella on laiha kuin mikä. Lisäksi minun mielestäni pimpsa alkaa vähän "lörpsähtää". Nyt on lähdettävä lenkille ennen kuin koirat hermostuvat. Ja Lasne kyttää koneelle pääsyä! Se on moikka!

 Riikka:

Joo on kyllä aivan mahtavaa kun tuo aurinko jaksaa mollottaa. Heräsin tänään jo kuuden jälkeen ja nappasin koirat mukaan ja lähdin nauttimaan keväisestä sunnuntai aamusta... Ihana tunne kävellä, kun luonto heräilee uuteen aamuun ja kaikki ihmiset pysyy vielä koloissaan. Olen aina jaksanut nauttia siitä tunteesta, mikä tulee kun luonto heräilee ja on vain luonnon omat äänet, tuoksut jne...

Kotiin päästyäni olinkin päättänyt, että houkuttelen Teron jäähallin kirppikselle,,, piti vaan hiukan jaksaa odotella, että se herää. Join aamukaffet ja luin hesarin, meikkasin ja toivoin, että ukko nousee ylös. Kyllähän se jo kasin jälkeen sitten kömpikin aamupalalle.... Ja sitten mentiin tutkimaan kirpputorin saloja. Vaikka tavaraa olikin hirmuisesti ei paljoakaan lähtenyt tavaraa mukaan. Ostin pari marimekon tyynyliinaa, Tero osti jonkin kirjan ja sellaiset pupukynttilänjalat...söpöt sellaiset.


Nenätys! Ja kuka on syönyt kaiteen...


---en minä ainakaan!


Kun lauantaina kävelin pysäkiltä kotiin, niin Lasse, Sella ja kamera tulivat vastaan.


Sella pusuttaa.


Aamulenkillä löytyi kasveista paljon hienoa kuuraa. Piti Lasse houkutella kierrokselle mukaan kuvaamaan.


Meidän pihapuut ovat aikasta rumia. Mutta naava on kaunista!


Sellan hassu loikka.


Gonca Haida


Edmundialainen


Sirkka