Riikkanen:

Aamu valkeni niin kauniina ja aurinkoisena, että päätimme Teron kanssa ottaa koirat ja kameran mukaan ja lähteä yhdessä aamulenkille.


Neela:)


Tero ja koiruudet


Siri


Maisemaa Töölöstä


Puput ovat tuhonneet kauttaaltaan pensaat ja puut


Pelkästään meidän kotikonnuilla tuhot hirmiuset

Jotenkin huvittaa kun luin taannoin lehdestä jutun, jossa kerrottiin, että jokunen vuosi sitten joku viisas kaupungin päättäjä oli ollut sitä  mieltä, ettei pupuista tule olemaan mitään haittaa.- Ei asialle tarvitse mitään tehdä. Hän ei tainnut tietää sitä, että puput lisääntyvät kuin puput ja ettei täällä kaupungissa ole tarpeeksi luonnollisia vihollisia. Nyt olemme tässä tilanteessa, että kaikki mikä pupuille syötäväksi kelpaa on syöty....

Toinen ongelma mikä varmasti tulee kohta isommin mediaan on se, millaiset tuhot pikkupuput ovat saaneet aikaan kaivamalla hirmuisia tunneleita maan alle! 

Kaisa:
Eilen nähtiin taas minun kokkaustaidot. Laitoin Sellalle kiehumaan hirssipuuroa. Ja koko homma unohtui sen jälkeen, kun olin saanut laitettua kattilaan veden ja puuroainekset. Kun menin vielä päivän päätteeksi pissattamaan koiria, niin mietin kodinhoitohuoneessa, että miksi siellä haisee ihan ihmisen kuselle. Mietin siinä, että onkohan Lasne lorauttanut johonkin nurkkaan :)
Kohta kuuluu Lassen kailotus, että olenko kenties keittelemässä puuroa. Ainiin... Kattilassa oli hiukan mustaa kertymää... Selvisi, että mistä virtsamainen haju johtui!

Yksi päivä asiakas kyseli koiralle aurinkolaseja. Tämä olikin ensimmäinen henkilö, jonka kanssa olen puhunut tällaisesta aiheesta. Nainen oli kuulemma huolissaan kaverinsa silmistä, kun he ulkoilevat jäällä ja hanki heijastaa niin paljon valoa koiran silmiin. En kyllä äkkiseltään keksi, että mistä suomalaisesta tukusta saa koiralle aurinkolaseja!