Oikein hyvää synttäripäivää Äiti

1240975689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toivottaa:Riikka & poppoo

Kaisa:
Lähettelinkin äiteelle jo synttärionnittelut tekstarilla. Perjantaina nähdään!

Sellan kanssa ei mene hyvin. Se ei ole halunnut syödä. Eilen koirat olivat Lassen valvovan silmän alla, kun itse olin töissä. Varasin Sellalle lääkäriajan verikokeisiin eiliselle päivälle. Lasselle tuli vaan kiireempi lähtö aikaisemmin, sillä Sella oli ruvennut kramppaamaan. Kalkkikramppi oli siis uusinut. Eläinlääkäri oli sanonut Lasselle, että koiraa on varmastikin ruokittu väärin. Uutiset tekivät surkean olon vielä surkeammaksi, kun kuitenkin olen yrittänyt parhaani...  Sella ei syö edelleenkään. Mitähän tästä tulee?
    Pentu voi hyvin. Se painaa jo yli 700 g. Ostin sille 4 kg maidonvastiketta. Riittää vähäksi aikaa! Pakettien mukana tuli tuttipullot. Mukana oli useita erikokoisia päitä. Laitoin pulloon isoimman pään. Ajattelin, että pentu voisi tykätä siitä, sillä Sellankin nännikäiset ovat niin isot. Arvaus osui oikeaan. Maitosatsi hujahti massuun muutamassa sekunnissa (entisen puolistuntisen sijaan). Pentu vaikutti nälkäiseltä. Annoin lisää maitoa. Pentu alkoi muuttua jalkapallon kaltaiseksi! Onneksi ruokinta on nyt helpompaa. Pitää kuitenkin vähän katsoa, että ei syötä pentusta liikaa, sillä se on tosiaan kuin pallo! Vauva kasvoi vuorokauden aikana huimat 91 grammaa.
    Pennulle olisi ollut tarjolla keinoemo, kääpiöpinseri. Päätin, että en vie pentua pinserille, sillä rotujen aikuispanoero on niin suuri. Maito ei välttämättä riitä kaikille. Emolla on jo hoidettavana 8 omaa vauvaa. Ja kohtahan meidän pentunen olisi sen emon kokoinen, kun kyseessä on kääpiörotu! En uskalla ottaa riskiä. Syyttäisin sitten itseäni, jos jotakin tapahtuisi.