Kaisa:

Kenestä tulee seuraava lauman johtaja? Aiemminkin on ollut riitaa tytöillä tyttöjen kesken ja pojilla keskenään. Esteri on mäykkyjen mahti ja Sella ibbeläisten. Olen päivitellyt tiineys- ja synnytystietojani. Opuksessa sanottiin, että tiine narttu on mukavuudenhaluinen, leppoisa lössykkä. Eilen kun Sella tuli sisälle pissaretkeltä, niin se hyökkäsi Esterin niskaan kiinni ja ravisteli sitä....ja tänään sitten Adea, kun sillä oli luu. Se leppoisuudesta.
    Olen mittaillut Sellan lämpöä. Aluksi asteet pysyivät 38:ssa ja sitten kolmella seuraavalla mittauskerralla asteita oli 37,7. Ja tänä aamuna 37,8. Ei lähde lämpötila vielä laskuun, vaikka niin ajattelin.
    Kun eilen lähdin muiden kanssa lenkille, niin pyysin Lassea totuttamaan Sellaa pesälaatikkoon. Kommentti lenkiltä palattuani oli: "Sella pelkää laatikkoa." Ehdotin, että houkutellaan Sella laatikkoon herkkujen avulla. Sitten Sella suostui menemään laatikon sisälle. Pitää ottaa harkat vielä uudestaan, niin ei toinen pelkää synnytyslaatikkoaan!  
    Kerroin aiemmin, että Sellalle kelpaa viinirypäleet, ja niitähän se on aina inhonnut. Nyt kelpaa myös kurkku. Mitä kokeillaan seuraavaksi? Ruokaa on Sellaan uponnut ihan mukavasti. Alvaro vain välillä käy ryöväämässä sapuskat (pirulainen).   

On tuntunut oudolta, kun Rimi ei ole enää kodinhoitohuoneen oven tukkeena ja Joose ei ole heiluttelemassa häntää vessassa. Loppuajastahan Joosella oli oma paikka vessassa peteineen, ruoka- ja vesikuppeineen. Menee totutellessa uudenlaiseen arkeen...
    Päivittelin KoiraNettiin ja kotisivuillemme tietoja Rimistä ja Joosesta. Kennelliitto oli näköjään jo julkaisseet Joosen poismenoajan. Valikosta olisi voinut valita myös kuoleman syyn. Päätin jättää sen kohdan tyhjäksi, sillä minullahan ei ole eläinlääkärin diagnoosia.
    On muuten näkynyt joutsenia kolmeen kertaan parin viikon aikana. Mitähän ne syövät, kun järvet ovat jäässä?

Sain tässä aiemmin Oivan ja Amandan pennuista kuvia. Olen unohtanut julkaista. Tässä yksi:

1239177704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e