Kaisa:

Tänään nousin aikaisin hommiin, jotta ehdin Lassen kyytiin. Kun ennen töihin lähtöä vein mäykyt lenkin jälkeen juoksulankoihin, niin jo Oiva karkasi. Prrrr.... Käytiin Lassen kanssa etsimässä sitä, mutta ei löytynyt. Toivottavasti saadaan koira jälleen ehjin nahoin takaisin ja toivon mukaan se ei tee pahuuksia.
    Kävin tässä aamusella leikkaamassa Taru-koiran kynnet. Ja nyt voisi aloittaa liikkeellä pakertamisen; siivota häkkyröitä, imuroida, pestä lattiat jne. Hommaa kyllä aina riittää. Yksi projekti olisi myös lisätappien teko hyllyihin (meillähän on Markku-osakkaan väsäämiä hyllyjä), niin ja ikkunoiden pesu. Taidan odottaa Riikka sinua apuun :)
    Eilen käytiin katsomassa Riikalle ja Terolle taloa samalla reissulla, kun käytiin varmistamassa piirtäjällä ulkorakennuksen piirustukset oikeanlaisiksi, jotta ne voi viedä kuntaan. Talo sijaitsi korvessa, Tölvällä. Melkein talon nurkilla on lehmäaitaus :) Talo oli sisältä aikasta uuden näköinen, siisti. Pienemmälle porukalle sopiva. Ulkosaunakin löytyi. Ja pihassa oli toinenkin talo. Sisälle ei päästy, kun ovi oli lukossa. On kuulemma huonossa kunnossa. Kuisti oli ainakin vinksallaan.
Mukavalta paikalta näytti. Alue ei ole minulle sen kummemmin tuttua.