Riikka:

Siispä nautin aamulenkistä (lue:aamulenkeistä)... kello kuuden aikaan tänä aamuna. Satoi hiljalleen vettä, hiljaista eikä ketään missään. Aivan mahtavaa. Lienen aika erakkotyyppi, koska en voi sietää puistoissa lojuvia ihmisiä... Siis kun täällä on oikeasti ihmisia joka paikassa. Iikka haluaa olla rauhassa:)

Jospa tuo pieni sade raikastaisi hiukan ilmaa. On nimittäin melkoisen tukahduttavaa, ainakin täällä kotosalla. Vanha kivitalo, joka varastoi lämmön. Hikeä pukkaa!

Saapa siis nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan. Yritetään olla miettimättä huomista. Minä. paraskin sanomaan.Ikuinen murehtija. Haleja kaikille!

Kaisa:
Tänään meinasi käydä kämmi maalatessa. Altti on saanut juoksennella irti, kun olen maalaillut. Välillä maalisanko on ollut turvassa esim. saavissa. Tänään kerkesin nähdä jo mielessäni Altin istumassa sankossa, kun se pääsi hääräämään sen ympärillä. Kun näin pentusen pepun menevän maalisankoa päin, tein hätäisen huitaisun kädelläni. Onneksi Altti ei pyllähtänyt maaliin. Häntä vain ui sankossa. Ja sitten kun iloisesti heilutteli häntää, niin kyljet saivat vauhtiraidat...ja matka jatkui...