Kaisa:
Eilen kun tultiin kotiin, niin pihan pientareella rojotti iso kuusi. Onneksi se ei ollut kaatunut taloa kohti! Lasse kävi sitten pätkimässä sen polttopuiksi.
Sisällä puolestaan huomattiin, että sähköt on poikki. Ja kalat haukkoivat ikävästi happea. Aika kului. Päätin, että vaihdan akvaarioista vedet. Jos sitten vähän helpottaisi edes hetkeksi. Olin jo valmistautunut, että saan haavistella kalat altaista pois. Hoksasin, että minähän nään akvaariolamppujen ajastimista, että milloin sähköt ovat katkenneet (kun mietin, että miten kauan ne on kärvistelleet ilman suodattimia). Ne olivat räpsähtäneet pois n. klo. 11. Sähköt tulivat takaisin iltakymmenen tienoilla.
    Eilen töissä kuului pitkin päivää, kun hälytysajoneuvot olivat liikenteessä. Mitähän kaikkea on ehtinyt sattua? En ole nyt katsonut mitään uutisia.
    Ja aamulla näin unta, että satoi kovasti. Sen takia frettilän ympäriltä lähti hiekkaa pois. Rakennus kaatui, ja vedet menivät sisään. Frettejä karkasi. Olin ihan hädissäni ja mietin, että mitä teen. Soitin hätänumeroon...ja sitten heräsinkin.