Kaisa:
Katsoin huvikseni, että joko Altin tiedot näkyvät KoiraNetissä. Näkyihän ne! Vaikka vielä en ole saanut postitse papereita. Odottaisivatko kotona postilaatikossa?
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI33312/09&R=89.2

Olisi ehkä aloitettava näyttelyjuttujen kouliminen; hihna, ihmisvilske jne. Alttihan oli eilen mukana töissä, kun oli se rokotuspäivä. Altin mielestä ulkona oli tosi jännää, kun on niin paljon autoja ja ihmisiä. Välillä ihan pelotti. Harjoittelua, harjoittelua! Ja sitten vain odotellaan pääsyä Lahden pentunäyttelyihin Nauru

En ole tervehtynyt vieläkään ihan kokonaan. Mutta olo on ollut jo paljon parempi. Mukava näin! Jaksaa lenkkeillä koirien kanssa, tehdä töitä jne.

Har-Min uusimmille koirakursseille tuli alunperin ilmoittautujia todella nihkeästi. Lomailijat eivät taida nyt innostua kouluttamaan koiriaan (ja itseään). Mutta, mutta. Kurssien aloituspäivinä on Riikalle tullut usealta henkilöltä soittoja, että vieläkö mahtuu mukaan. Tervetuloa vaan oppiin!
Nytkin Riikka lähti vetämään kurssia lapsukaisille, ja tuossa päivemmällä piti yksityistunnin pureutuen yhden koiran ja sen omistajan ongelmiin. Mukavaa, että Riikka aloitti työt. Kunhan saan taottua Riikan päähän rutiinihommat, niin voin välillä jäädä kotiinkin Silmänisku