Kaisa:
Liikkeellämmehän on kohta ruuhkaksi asti sukulaisia visiteeraamassa :) Eilen meillä pyörähti ei-tuttuja henkilöitä, Sirkkis blogin kirjoittajan miehen sisko mihensä kera. Tulivat ihan yllättäin! Ja tiedän Sirkka, sinä usutit heidät meille :)
Pyysivät käymäänkin Helsingin päässä. Ei tule vaan vierailtua siellä päässä kovinkaan. Koiranäyttelyissä enintään.

Sella käväisi eilen juoksuharkoissa. Koiraa kiinnosti enemmän ympäristö ja vieraat koirat kuin viehe. Harkkojen vetäjä sanoi, että viehe saattaa ruveta kiinnostamaan Sellaa esimerkiksi vasta ensi kesänä. Piinallista, sanon minä! Ohjaaja ehdotti, että toisin vieheeseen jonkin Sellan lempilelun, jos sitten kiinnostaisi kapistus enemmän. Toinen vaihtoehto olisi kanin nahka. En osaa sanoa kuolleesta kiinnostumista. Harkkojen jälkeen Alviksen kanssa kyllä taas vauhkoontuivat pellolla olevasta elävästä yksilöstä...

Maksoin eilen Latvian koiranäyttelymaksut. Piti ihan soittaa pankin palvelunumeroon ja kysyä neuvoa maksunteossa, kun en tiennyt tarkalleen miten maksaminen tapahtuu. Toivottavasti meni oikein, sillä kaksi pankin henkilöä on nyt neuvonut minua eri tavalla.

Päätin luopua toisen akvaarion pidosta. Tyhjensin eilen pienemmän. Jos sen vaikka veisi Har-Miin myyntiin. On hiukan tuo akvaarioharrastus lopahtanut. Pidän ainakin vielä kuitenkin tuon ison altaan. Jos se ei jossain vaiheessa kiinnosta enää yhtään, niin katsellaan minne kippaan sen.

Lasse on edelleen sitä mieltä, että en saa ottaa yorkkia. Minun piti sanoa latvialaiselle kasvattajalle, että en voi nyt ottaa koiraa. Voi surku! Enää ei uskalla tehdä niin, että tulee uusi eläin kanalossa kotiin. Enää ei mene sellainen juttu läpi...
Tämä latvialainen yorkkikasvattaja tulee viikonloppuna Iisalmen näyttelyihin. Pitää mennä tillottamaan yorkkeja edes kehän laidalle.