Kaisa:
Tänään siis olin Riikan, Sellan, Alviksen ja Neelan kanssa Iisalmen näyttelyissä. Aamulla heitettiin Manta äiteen luo hoitoon (ei ollut ollut kuulemma nätisti...) ja kiiruhdettiin näyttelypaikalle. Halusin nimittäin nähdä yorkit. Juttelin Rigair-kennelin Natalian kanssa. Haastaminen oli hiukan vaikeaa ja kankeaa, kun minultahan tuo englanti ei kovin hyvin suju. Heidän poppoon koira sai ROPin, kuten myös Porin näyttelyissä sekä Uppsalassa. Iisalmessa VSP jäi jakamatta.
    Lasne antoi luvan hankkia yorkin sitten, kun ulkorakennus on valmis (ei ollut näköjään valmis katsomaan minun jatkuvaa mökötystä). Eli odottelua on ainakin vuoden päivät... Sanoin asiasta kasvattajalle. Hän on ilmeisesti valmis myymään minulle koiran sitten myöhemmin. Sovimme, että näemme Latvian näyttelyissä :)
    Alvaro oli näyttelyissä ROP saaden myös SERTin ja CACIBin. Hyvä, että kerettiin pyörähtää kehässä, kun palkintoja lykittiin jo kouraan. Romanialainen tuomari tykkäsi Alviksesta kovasti. Sella oli VSP saaden myös CACIBin. Kirjoitan arvostelut Onnenkäpälän kotisivuille.
    Päivä oli suurimmaksi osaksi aurinkoinen. Paloin siis mukavasti. Jospa nahkat eivät kuoriutuisi esim. olkapäistä ihan tyystin. Kun ryhmäkehät olivat aluillaan, niin silloin satoi aikasta runsaasti. Olin varustaunut sadekamppeilla, niin ei tarvinnut kastua.
    Latviasta tuli viestiä, että näyttelyilmoittautumiseni on ok. Nauru

Riikka

Oli todella kiva päivä ja Neelakin sai hyvän arvostelun. Kokohan sitä aina rokottaa,koska se on liian hento. Mutta oli hienoa saada hyvä arvostelu tiukalta tuomarilta. Kiitos äiti kun jaksoit kuunnella Mantan mutinoita... jospa se vielä oppii olemaan ilman minua...itkutta!Kuvia tulee myöhemmin, kunhan löydän piuhan.