Kaisa:
Tuholaiskoirat asialla. Onneksi ei meidän.

http://i144.photobucket.com/albums/r176/Luna_Lotus_Diego/Olohuone.jpg

Adenan pennusta tuli muuten kysely. Oli lehdestä huomannut luolakoe- ja karhunhaukkukoetulokset ja oli innostunut asiasta. Kyselijän mäykkykin oli sitten käynyt haukkumassa Penaa. Ja samalla tuloksella kuin Ade :)

Luin vanhaa lehteä. Väinölänniemellä olivat pojjaat kaataneet festareilla wc-koppeja. Yhden sisällä oli ollut nuorukainen. Pää oli mennyt huonoon kuntoon. Kymmeniä tikkejä oli tarvittu ja jatkossa kuulemma vielä monta ihonsiirtoa. Hoidot kestävät viikkotolkulla. Ja kun pasha oli valunut haavoihin, niin siitä voi seurata vaikka mitä. Ei auta, vaikka haavat on saatu umpeen. Törkeätä toimintaa nuorilta! En taida ihan heti mennä siirtovessaan, jos ei joku tuttu tönötä vieressä.

Töissä:
Minua pyydettiin pitämään luentoa freteistä Hyvinkäälle pieneläinhoitajille. Kieltäydyin ystävällisesti pestistä :)

Aamusella pelmahti aitapylväät tulla pihallemme. Tukkuun piti ensin antaa Lassen numero (vastaanottaja) ennen kuin pylväät liikahtivat Kiitolinjan terminaalista. Tukusta sanoivat, että kyllä muiden pylväät ovat jo liikenteessä, mutta teidän on jäänyt terminaaliin...
Ei kun vaan heti kanki kätöseen aamutuimaan ja tekemään tolpille reikiä. Tolpat on niin julmetun pitkiä, että en minä saa moukaroitua niitä maahan. Lasse apuun!
    Ja pihaton perustuksiin olen iskenyt styroksia. Seuraavaksi tulisi muovia. Kunhan ennätän laitella :) Alttikin on ollut ns. apuna. On ahkerasti varastellut styroksipaloja ja viilettänyt ne suussa karkuun. Sitten alkaa kuulumaan ääniä, kun toinen hajottaa palat. Ja ne kyllä oli tarkoitettu ihan sinne pihattoon...