Kaisa:
Laitetaas välillä tänne päivityksiä, kun meinaa jäädä kirjoittelematta...

Eli rakennushommat ovat vain jatkuneet. Ulkorakennuksen pohjaan tulisi seuraavaksi hiekkatäyttö. Lassen iskä oli eilen auttelemassa rakennushommissa, niin pohja on jo hiukan valmiimpi :) Illat pimenevät jo aikasta nopsaan, niin ei mahdottomasti ennätä touhuta työpäivän jälkeen.
    Tänään jatkettiin Lassen kanssa pihaton rakentelua. Aloitettiin harkkojen muuraus. Laasti loppui, joten auton nokka saa jälleen asettautua maatalouskaupan suuntamille. Muuraamisen jälkeen aloitin vielä kaivamaan poteroita salaojaputkelle.

Lenkkeilyharrastus on hiukan vaikeutunut, kun on tuo metsästyskausi meneillään. Aamulla Sella ja Alvis alkoivat tuijottamaan tieltä metsään. Mietin, että käännynkö kotia kohti, että onko siellä hirvi. Ei ollut. Metsästäjä kömpi tulla metsiköstä. Sella aloitti hurjan huudon ja Alvis otti mallia. Mies halusi tietenkin jäädä jutustelemaan. Meni vähän aikaa ennen kuin koirat rauhoittuivat ja suostuivat olemaan hiljaa... Selvisi, että miehen kaveri on jonkun matkan päässä koiran kanssa. Asennoiduin jo seuraavaan haukkusessioon. Sitä ei onneksi tullut. Metsästä kuului ääniä, mutta ei näkynyt mitään. Alkoi kuulumaan haulisateen ääniä. Jatkoin matkaa metsätielle. Kohta alkoi näkymään savukiehkuroita. Joku oli ilmeisesti parkkeerannut paistamaan makkaraa. Päätin kääntyä kotiin ilman uusia kärhämöitä.
Mutta, mutta. Iltalenkillä suuntasin omaan metsään, ja ajattelin jatkaa siitä matkaa vielä toiselle metsäpalstalle. Alkoi kuitenkin kuulumaan ajokoiran (?) ajohaukkua. Se läheni, joten päätin kääntyä kotiin. Lenkki olisi jäänyt minimaaliseksi, niin jatkoin matkaa vielä pellolle. Kohta alkoi kuulumaan ammuskelua. Päätin mennä kuitenkin kotiin...
Ja kohta alkaa vielä se hirvestys. Ee pääse kohta pihasta minnekään!


Siellä näkyy kaksi ykisävyä...


On saanut siivilöidä hiekkaa, lapioida sitä ja roudata urakalla kottikärryillä. On laitettu ykiä, patolevyä ja patolevyn listaa, viemäriputkea, salaojitusta, tarkistuskaivoja jne...