Riikka:

Täällä sitä vaan pitkästä aikaa huhuillaan:) Mulla jotenkin jäänyt taas kuulumisten kirjoittelu. Tuntuu, ettei ole oikein mitään sanottavaa. Päivät ja viikot vaan hurahtavat ja tuntuvat menevän samalla kaavalla. Yhtä-äkkiä vaan huomaa, että taas on yksi päivä tai viikko putkessa.

Huomasin tuossa, kun Tero piipahti täällä, että heti kun hän auttoi arkiaskareissa, hoiti koirat jne jäi aikaa ns. "ylimääräistä". Heti tuntui siltä, että hups mitäs nyt kun onkin jopa pari ylimääräistä tuntia ilman mitään arkirutiineita:) Hassua! Päivät tahtovat kuitenkin mennä aika samalla kaavalla lenkkeineen ja töineen. Olikin mukavaa vaihtelua, kun Tero kävi täällä piipahtamassa. Toki aika kului vieläkin nopeammin... ja eilen täytyi sitten taas sanoa heipat. Katsellaan jos sitä syyslomalla saisin aikaiseksi mennä Helsinkiin päin visiitille...Kuulumisiin

Kaisa:
Eilen saatiin muurattua harkot loppuun ja tasottelin harkkojen yläkerroksen. Ylin kerros on kapeampi, kun alempi, niin tasasin laastilla myös sieltä reunuksen. Lasse kaiveli sadatellen minun jäljiltä salaojaputken paikan oikein... Ja kommenttina tuli, että etkö oo ikinä edes puroja tehnyt (kun kallistukset ei olleet yhtään oikein)? Ja että hän ei rakenna sitten tämän jälkeen enää yhtään mitään! Minä siihen, että etkö edes saunaa ja huvimajaa?
    Nyt voisin ennen töihin lähtöö siivilöidä hiekkaa, roudata styroksia ja patolevyä tuonne metsikköön. Laitetaan pihattoonkin patolevyä, kun sitä kerran on vielä. Ja jos tuossa ennättää, niin voisin kivijalan alaosaan levitellä laastia kallelleen->valuttaa veden pois seinämästä. En tiedä oikein näitä termejä :)
    Eilen illan pimenemisen jälkeen ja sateen alkaessa päätin vielä pitää Altille näyttelytreenit, kun ne on jäänyt pitämättä. Innokas oppilas oli! Jospa ne opit muistuisi mieleen sitten siellä näyttelypaikallakin.